Ostatné športy

O pár dní začínajú v Bratislave hokejové MS. Príďte povzbudiť našich chlapcov!

Nie, nepomýlili sme sa. Bratislava sa naozaj o pár dní stane dejiskom svetového hokejového šampionátu. Do hlavného mesta zavítajú najlepší inline hokejisti.

Ilustračný obrázok k článku O pár dní začínajú v Bratislave hokejové MS. Príďte povzbudiť našich chlapcov!
7
Galéria
Zdroj: TASR

Slovensko bude hostiť ďalšie hokejové majstrovstvá sveta. Po tom, čo sa v apríli uskutočnil šampionát hokejistov do 18 rokov v Poprade a Spišskej Novej Vsi, sa tentokrát v Bratislave predstaví svetová špička v inline hokeji.

Celkovo 16 národných tímov bude od 25. júna do 1. júla bojovať o cenné kovy na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Medzi nimi nechýba ani slovenské družstvo, ktoré do turnaja vstúpi v nedeľu večer súbojom proti USA.

Program zápasov Slovenska:

nedeľa 25. júna o 18:00 hod.: SLOVENSKO – USA

pondelok 26. júna o 18:00 hod.: SLOVENSKO – Chorvátsko

utorok 27. júna o 18:00 hod.: SLOVENSKO – Kanada

Ďalšie zápasy závisia od toho, ako sa bude našim chlapcom dariť. Štvrťfinále je na programe vo štvrtok 29. júna.

Zopakujú úspech z roku 2008?

Majstrovstvá sveta v inline hokeji už raz v Bratislave boli. V roku 2008 vybojovali slovenskí hráči strieborné medaily a v doterajšej histórii MS ide o jediné cenné kovy pre Slovensko. V drese s dvojkrížom na prsiach sa vtedy predstavili aj také hviezdy ako Ľubomír Višňovský či Richard Kapuš.

V terajšej nominácii trénera Imricha Antala majú zastúpenie aj viacerí hráči z bratislavských inline klubov. Nielen oni sa budú snažiť o vylepšenie umiestnenia z posledného šampionátu vo Fínsku v roku 2015, kedy Slováci skončili na nepopulárnom 4. mieste.

Ak chcete prísť povzbudiť slovenských chlapcov, vstupenky si môžete kúpiť online na www.ticketportal.sk či priamo v pokladniciach zimného štadióna. Fanúšikom sú na všetky hracie dni k dispozícii celodenné vstupenky v hodnote štyroch eur.

Ilustračný obrázok

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM