Tlačové správy

Objednajte si plagát pre milovníka technológií

Obrovský informačný potenciál plagátov ľudstvo využíva minimálne od čias secesie.

Ilustračný obrázok k článku Objednajte si plagát pre milovníka technológií
Zdroj: Justprint

Plagáty výrazne spopularizoval Jules Chéret a odvtedy sa po vzore jeho nasledovníkov umiestňujú najmä na miesta, kde sa zhromažďujú ľudia a informujú napríklad o otvorení nových prevádzok, o kultúrnych a športových podujatiach, akciách a výpredajoch. Takisto pravidelne bývajú súčasťou politickej kampane alebo sú to hotové umelecké diela skrášľujúce naše domovy.

Originálny plagát podľa vašich predstáv môžete mať aj vy. Cesta k nemu nie je ani zložitá, ani nákladná a v tomto článku vás nasmerujeme, ako sa k nemu rýchlo a jednoducho dostať.

Plagát môže byť krásnym darčekom

V úvode sme načrtli, že plagáty sa väčšinou využívajú na reklamné a marketingové účely, no majú aj ďalšie funkcie. Ich plocha sa dá skvelo využiť napríklad na umiestnenie informácií vzdelávacieho charakteru, a samozrejme aj informačného charakteru, napríklad o pripravovaných podujatiach, významných výročiach a podobne. Zavesiť si ho môžete nielen na na to určené reklamné plochy, ale pokojne i na dvere či stenu v kancelárii a ozvláštniť si tak pracovný priestor oku lahodiacim estetickým prvkom.

Aj to robí z plagátu výborný darček pre obchodných partnerov, zákazníkov, alebo aj vašich priateľov. Ak viete, že niekto je fanúšikom moderných technológií, môžete mu navrhnúť jedinečný plagát s jeho obľúbeným motívom a dať ho vyrobiť presne podľa vašich požiadaviek. Kedykoľvek naň obdarovanému padne zrak, spomenie si na vás.

Navyše, ak do grafiky plagátu vkusne zakomponujete logo vašej firmy, môže plniť viacero funkcií naraz: estetickú, ale zároveň bude aj prirodzene rozširovať povedomie o vašej značke, pretože obdarovaný si ho môže umiestniť kamkoľvek a nikdy neviete, či náhodou neosloví aj zákazníkov, ktorí by za iných okolností o vás nemuseli počuť.

Kvalitná tlač znásobí estetickú hodnotu plagátu

Vylepšiť dojem z pekne navrhnutého plagátu môžete jeho povrchovým zušľachtením. Matná alebo lesklá fólia či UV lak na vybraných grafických prvkoch vedia aj minimalistický dizajn posunúť aspoň o level vyššie a dodať mu jedinečný a prémiový vzhľad. Zvýraznite dôležité prvky, aby ich nik neprehliadol!

Takisto aj výber papiera hrá významnú rolu na tom, ako bude plagát vo finále vyzerať. V závislosti od grafického návrhu a toho, či bude plagát visieť v exteriéri alebo interiéri, si môžete nechať plagáty vytlačiť na odolný ofsetový, blueback papier alebo matný či lesklý kriedový papier rôznej gramáže a formátu.

Výhodné je, ak máte možnosť v rámci jednej objednávky dať si zhotoviť rôzne vzory a ak aj malý počet kusov bude vytlačený v perfektnej, ofsetovej kvalite. Toto všetko nájdete u profesionálov v justprint.sk. Z pohodlia domova si jednoducho objednáte želaný formát, zadáte vybrané parametre a náklad a o pár dní už máte svoje plagáty v rukách. Na webe nájdete aj pokyny na pripravenie súboru do tlače a infolinku, ak potrebujete s niečím pomôcť. Pre prihlásených zákazníkov je navyše pripravená zľava, takže môžete pekne ušetriť!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Justprint
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM