Tlačové správy

Oblečenie, ktoré muži nakupujú najčastejšie

Móda sa stále mení a prichádza s rôznymi zaujímavými novinkami. Napriek tomu sa v nej nachádzajú stálice, ktoré sa nemenia a páni ich kupujú najradšej. Chcete vedieť, ktoré kúsky pánskeho oblečenia sa v nákupných košíkoch objavujú najčastejšie?

Ilustračný obrázok k článku Oblečenie, ktoré muži nakupujú najčastejšie
Zdroj: unsplash.com

Stále populárne pánske košele

Pánsku košeľu ste medzi obľúbenými kúskami pravdepodobne nečakali, ale minimálne jedna košeľa sa v každom pánskom šatníku určite nájde. Existujú spoločenské udalosti, ktoré si košeľu vyžadujú a páni o tom dobre vedia. Dokonca ani tí najväčší rebeli v takýchto situáciách neodporujú. Už to našťastie nie je len o neforemnej bielej košeli rovného strihu. Dnes sa košeľa prispôsobuje vám. Strihom, kvalitou materiálu a vypracovania, vzorom.

Pánske košele sú nápadité a štýlové. Nespájajú sa len so spoločenskými udalosťami a biznisom, aj keď bielu košeľu v skrini mať jednoducho musíte. Aby ste v nej vyzerali ako z obálky módneho časopisu, musí vám sadnúť ako uliata a musíte sa v nej dobre cítiť. Keď vás ťahá v ramenách, nie je to ono. Je úplne jedno, akú košeľu si oblečiete. Bielu, flanelovú, či modernú košeľu s módnym vzorom.

Zdroj: unsplash.com

Rifle ako nohavice na každú príležitosť

Rifle v rebríčku obľúbenosti asi nie sú žiadnym prekvapením. Sú pohodlné, nadčasové a môžete si k nim obliecť čokoľvek. Košeľu tiež. Žiadne spoločenské faux pas vám už v tomto prípade nehrozí. Pánske rifle v kombinácii s košeľou sú súčasťou obľúbeného ležérneho štýlu, ktorý má stále viac prívržencov. Môžete si ich obliecť na posedenie s priateľmi a do práce, ale stále častejšie sa objavujú aj na menej formálnych spoločenských udalostiach. Keď si k nim oblečiete tie správne kúsky, samozrejme.

Zdroj: unsplash.com

Oblečte si štýlové pánske rifle a svoj šatník v spálni doplňte peknými jednofarebnými košeľami, či košeľami s jemným vzorom. Vymeníte košeľu a každý deň máte nový moderný outfit. Košele a rifle sú klasikou, ktorá nikdy neomrzí a páni ich budú kupovať asi stále. Patria medzi základné kúsky oblečenia, ku ktorým si môžete obliecť prakticky čokoľvek.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Biano
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM