Futbal Zo Slovenska

OBRAZOM: Národný futbalový štadión rastie do krásy. Fanúšikovia sa dočkajú už tento rok!

Výstavba nového futbalového štadióna na Tehelnom poli úspešne napreduje. Pozrite si aktuálne zábery na stavenisko, ktoré sa onedlho zmení na krásny futbalový stánok.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Národný futbalový štadión rastie do krásy. Fanúšikovia sa dočkajú už tento rok!
10
Galéria
Zdroj: TASR

Slovenskí futbaloví fanúšikovia majú dôvod na radosť. Výstavba nového národného štadióna na Tehelnom poli pokračuje vysokým tempom a každým dňom sa stále viac a viac približuje svojej konečnej podobe.

Dokazujú to aj najnovšie zábery z drona, ktoré zverejnila oficiálna stránka ŠK Slovan Bratislava:

Zdroj: YouTube.com

Dokončený do konca roku

Na stavenisku aktuálne prebieha výstavba strešnej konštrukcie. Zároveň sa dokončujú práce na tribúnach, ktoré je potrebné spojiť ešte oblúkmi. Ako je zrejmé z videa a fotografií, zatiaľ je hotový len jeden roh.

Hrubú stavbu Národného futbalového štadióna realizuje spoločnosť STRABAG Pozemné a inžinierske staviteľstvo s. r. o. Po dokončení hrubého projektu prídu na rad firmy zabezpečujúce ozvučenie, veľkoplošné obrazovky, osvetlenie, zábradlia či bezpečnostné prvky.

Štadión bude mať kapacitu viac ako 22-tisíc miest.

Výstavba nového futbalového štadióna pre slovenskú reprezentáciu a futbalistov ŠK Slovan Bratislava začala v septembri 2016. Dokončený a skolaudovaný by mal byť do konca roku 2018. Celková cena za nový moderný stánok sa pohybuje na sume okolo 75 miliónov eur.

Výstavba Národného futbalového štadióna na Tehelnom poli (január 2018)
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM