JAB Regióny Kultúra Rôzne

OBRAZOM: Strašidelnou nocou slávnostne ukončili sezónu v novoveskej zoo

Masky od výmyslu sveta, vydlabávanie tekvíc či rôzne súťaže. Koniec sezóny v spišskonovoveskej zoo sa niesol v hallowenskom duchu.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM:  Strašidelnou nocou slávnostne ukončili sezónu v novoveskej zoo
27
Galéria

Počas uplynulej soboty mohli ľudia v Spišskej Novej Vsi poslednýkrát v tomto roku navštíviť miestnu zoologickú záhradu. Tá ukončila svoju tohtoročnú sezónu vo veľkom štýle. Viac ako 500 návštevníkov prišlo na záverečnú párty, ktorá sa niesla v hallowenskom duchu.

Strašidelnú noc podľa slov riaditeľky zoo Jany Dzurikovej tam organizovali už po 7-krát a vždy sa teší veľkej záľube. „ Zoologická záhrada zatvorila svoje brány 20. októbra a v sobotu bola otvorená len výnimočne kvôli strašidelnej noci,“ ozrejmila riaditeľka s tým, že aj napriek ukončeniu sezóny pavilón aquaterra ostáva pre verejnosť otvorený i naďalej a to od 9:00 do 16:00 hod každý deň okrem pondelka.

Pre návštevníkov bol počas uplynulej soboty v zoo pripravený aj sprievodný program. Deti si mohli prejsť cestičku zloženú z niekoľkých stanovíšť, za pomoci rodičov vydlabávali strašidelné tekvice a po vyhodnotení najkrajších masiek či tekvíc nasledoval lampiónový sprievod cez celú zoologickú záhradu.

Najväčší strašidelný zážitok čakal účastníkov podujatia na jazere v podobe grófa Drakulu a prievozníka Charona, či chodiacich stromov v areáli zoologickej záhrady. Slávnostnú bodku za sezónou si návštevníci vychutnali v priestoroch Madaras parku, kde bola pripravená ohňová šou.

Atmosféru Strašidelnej noci si môžete pozrieť v našej galérií.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

FOTOGALÉRIA: V novoveskej zoo sa lúčili so sezónou v halowenskom duchu
27
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM