JAB Šport

Obrovská radosť nášho brankára po postupe: Tieto zábery nepotrebujú komentár :)

Atmosféra, akú zimný štadión v Spišskej dávno nezažil. O to sa postarali naši hokejisti a aj fanúšikovia. Rekordná divácka účasť, skvelé výkony a radostný postup do finále. Po víťazstve prepukla obrovská radosť aj u brankára Blažíčka, veď si to pozrite :)

Ilustračný obrázok k článku Obrovská radosť nášho brankára po postupe: Tieto zábery nepotrebujú komentár :)
Zdroj: Dnes24.sk

Aj keď sme museli absolvovať až päť zápasov, aby sme zlomili Liptovský Mikuláš a postúpili do finále, úsile stálo za to a prinieslo odmenu.

Rozhodujúci zápas sa hral v Spišskej a atmosféra bola úžasná. Fanúšikovia sa neradovali len zo strelených gólov, ale tlieskali za každý vydarený zásah našich hokejistov v zápase. A po tom, čo bolo jasné, že do finále postupuje práve my, prepukla na zimáku v Spišskej obrovská radosť, sledujte VIDEO.

3300 fanúšikov podporovalo novoveských hokejistov hlučne a pravidelne. Hokejisti Spišskej sa odvďačili za podporu svojim výsledkom, ale aj záverečnou dakovačkou. Veľká radosť a emócie zachvátili po víťazstve aj samotného brankára Blažíčka. Ten sa rozkorčuľoval smerom k mantinelu a divákom predviedol číslo, ktoré stálo za to :) Veď si to pozrite v našej videogalérii.

Foto : jäzva / HK Spišská Nová Ves

Nefalšovaná radosť po postupe: Takto sa tešil náš brankár :)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM