Zo Slovenska

Obyvatelia Klokočiny si mohli oči vyočiť: Po sídlisku pobehovala zebra, VIDEO

Uprostred najväčšieho nitrianskeho sídliska by sme mohli očakávať nanajvýš psa bez vôdzky, alebo zatúlanú mačku. Vo štvrtok podvečer však nejednému okoloidúcemu "padla sánka".

Zdroj: Dnes24.sk

Sídlisko Klokočina je najväčším sídliskom mesta pod Zoborom. Aktuálne v bytovkách tejto betónovej džungle žije približne 19-tisíc obyvateľov.

Priestranstvo medzi Hviezdoslavovou a Mikovíniho ulicou je niekoľko krát do roka miestom stretnutí množstva ľudí. Konávajú sa tu jarmoky, nezriedka sa môžeme povoziť na kolotočoch alebo navštíviť cirkus.

Jeden z cirkusov si na tejto trávnatej ploche rozložil svoje šapitó počas posledných dní.

Plocha, na ktorej sa aktuálne nachádza cirkus, sa rozprestiera v blízkosti hlavného cestného ťahu sídliskom. Nejednému vodičovi či chodcovi, ktorí po Hviezdoslavovej prechádzali vo štvrtok 21. marca po šiestej hodine večer, mohli vypadnúť oči z jamiek.

Neďaleko nákupného centra i po frekventovanej ceste, sa totiž prechádzala zebra. Exotické zviera pravdepodobne utieklo z priľahlého cirkusu.

Niekoľko zvedavcov vytiahlo svoje mobily a nevšedný zjav zvečnili. Na sociálnych sieťach sa objavili aj upozornenia pre vodičov.

Po sídlisku Klokočina pobehovala zebra
5
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM