han Magazín

OČKOVACIA lotéria: Janka nebrala telefón, tak má smolu. Danka je bohatšia o 300-tisíc!

Aj v piatej časti čoraz populárnejšej a sledovanejšej očkovacej lotérii nebola núdza o dramatické momenty. Čo sa všetko udialo?

Ilustračný obrázok k článku OČKOVACIA lotéria: Janka nebrala telefón, tak má smolu. Danka je bohatšia o 300-tisíc!
Zdroj: Facebook.com/Byť zdravý je výhra

Priamy prenos RTVS v minulých týždňoch pritiahol k televízorom rekordné počty Slovákov. Sledovanosť sa šplhá k miliónu, čím sa nemôže v danom čase pochváliť žiadna iná televízia pod Tatrami.

Relácia Byť zdravý je výhra, ktorú moderuje dvojica Vera Wisterová a Marcel Forgáč, sa začínala hneď zostra. Môže za to skutočnosť, že z minulého kola zostalo stotisíc eur, o ktoré a plus ďalších stotisíc mal súťažiť prvý vyžrebovaný. Čo sa však nestalo. Súťažiaca Janka z Bratislavy nezdvihla prichádzajúci ho­vor.

Prišla tak o výhru 200-tisíc eur a zostáva jej suma 1 000 eur.

Potom to prišlo.

Druhou vyžrebovanou bola Danka z Pezinka. Tá telefón zdvihla a povedala aj správne heslo. Tá je od tejto nedele bohatšia o 301-tisíc eur. „Jéj, ja sa asi zbesniem,“ vyhŕkla zo seba pani Danka. Aj treťou vylosovanou z osudia, v ktorom je vyše milióna lístkov, bola žena. Tentoraz Marta z Popradu. „Ja som hotová!“ priznala výherkyňa stotisícovej výhry.

Štvrtá potom bola Katarína z Prešova, ktorá zdvihla telefón a povedala aj heslo v časovom limite a raduje sa z vysokej výhry.

Nakoniec sa šťastie usmialo na mužov a vyžrebovaným bol Ján z Kamennej Poruby. Ten, rovnako ako Jana, nezdvihol prichádzajúci hovor a na účet mu príde len 1 000 eur. O týždeň sa tak hneď v úvode bude prvý vyžrebovaný snažiť o zisk o dvestotisíco­vej výhry.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM