Webnoviny - Svet

Od OTP najlepšia sadzba na vybraných termínovaných vkladoch

WEBNOVINY.SK

BRATISLAVA 2. júna (WBN/PR) – OTP Banka Slovensko, a.s. zvýšila od 1. júna 2011 úrokové sadzby pre fyzické osoby aj podnikateľov na vybraných termínovaných vkladoch.

„Som veľmi rád, že už od 1. júna tohto roku môžu klienti v našej banke ešte viac zhodnotiť svoje úspory. Fyzické aj právnické osoby môžu na termínovaných vkladoch s viazanosťou od 9 do 11 mesiacov využiť najlepšie úrokové sadzby na trhu. Pre tieto termínované vklady sme zvýšili úrokovú sadzbu až o 1,1% p.a., to je na 2 % p.a.. Keďže pociťujeme stále rastúci záujem o túto formu sporenia, považujem zvýšenie úrokových sadzieb za ďalší krok k zlepšeniu služieb pre zákazníkov,“ hovorí Jozef Adamkov, člen predstavenstva a zástupca GR.

Najväčšie zvýšenie úrokových sadzieb prináša OTP Banka Slovensko u termínovaných vkladoch s nižšou viazanosťou. V percentuálnom vyjadrení je to zvýšenie o 1,1 % p.a., čo znamená 2% úrokovú sadzbu na termínovaných vkladoch s viazanosťou od 9 do 11 mesiacov. Je to momentálne pre klienta najvýhodnejšia sadzba na trhu. Veľmi výhodnú sadzbu prinášame klientom aj pri 3 ročnej viazanosti, až 3,3 % p.a. Toto zvýšenie úrokových sadzieb sa dotýka termínovaných vkladov pre fyzické aj právnické osoby.

Zvýšené úrokové sadzby na terminovaných vkladoch pre fyzické osoby:

Doba viazanosti vkladov: 9 –11 mesiacov Výška TV v EUR: od 150,00 Aktuálna úroková sadzba p.a.: 2,00 % Nárast (%): +1,1

Doba viazanosti vkladov: 11 mesiacov (vrátane) – 1 rok Výška TV v EUR: od 150,00 Aktuálna úroková sadzba p.a.: 2,00 % Nárast (%): + 0,6

Doba viazanosti vkladov: 3 roky Výška TV v EUR: od 150,00 Aktuálna úroková sadzba p.a.: 3,30 % Nárast (%): +0,3

Zvýšené úrokové sadzby na terminovaný vkladoch pre právnické osoby:

Doba viazanosti vkladov: 9 –11 mesiacov Výška TV v EUR: od 150,00 Aktuálna úroková sadzba p.a.: 2,00 % Nárast (%): +1,1

Doba viazanosti vkladov: 11 mesiacov (vrátane) – 1 rok Výška TV v EUR: od 150,00 Aktuálna úroková sadzba p.a.: 2,00 % Nárast (%): + 0,6

OTP Banka Slovensko, a.s. OTP Banka Slovensko, a.s. je členom finančnej skupiny OTP Group. OTP Banka poskytuje služby v sieti 71 pobočiek na celom Slovensku a je univerzálnou bankou. Ponuka produktov a služieb je prispôsobená požiadavkám a náročnosti klientov. OTP Banka Slovensko, a.s. ponúka svoje produkty a služby fyzickým aj právnickým osobám. Portfólio služieb zahŕňa: depozitné služby, zmenárenské a pokladničné služby, úverové služby, platobný styk domáci i medzinárodný, poradenské služby, treasury a investičné služby.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM