Krimi

Odporný čin! Brata zavraždeného novinára Jána Kuciaka dobili, FOTO

Po útoku skončil Jozef Kuciak v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Odporný čin! Brata zavraždeného novinára Jána Kuciaka dobili, FOTO
Zdroj: TASR

O incidente informoval Jozef Kuciak na sociálnej sieti. Stal sa v sobotu (7. 3.) v čase, keď bol vonku s dvoma priateľmi. „K autu, v ktorom sme sedeli, prišiel útočník a udrel kamaráta do tváre, pričom mu roztrhol obočie a začal prudko krvácať. Zranený kamarát v sprievode druhého kamaráta išli od barmanky pýtať vreckovku na zastavenie prudkého krvácania. Cez pult na nich opäť vyletel útočník a tu sa už chalani bránili. Útočník, dokonca vytiahol zbraň,“ opísal situáciu Jozef Kuciak.

Kopance a údery

Všetci traja mladí muži potom nastúpili do auta, no asi po 3 minútach ich zablokovali dve autá. „Posledné, čo si pamätám, boli kopance a údery do auta, z ktorého nás vytiahli a dobili. Potom už len záblesky – polícia, záchranka, nemocnica,“ dodáva Jozef Kuciak.

V nedeľu podal trestné oznámenie a polícia začala podľa jeho slov incident vyšetrovať.„Pro­sím, ak máte hocijaké informácie o útoku a útočníkoch, kontaktujte políciu, nebojte sa. Zároveň sa chcem z celého srdca poďakovať tomu, kto zavolal policajnú hliadku, policajnej hliadke za skorý príchod, ktorým zabránila pokračovaniu útoku, a aj záchranke, lekárom a sestrám v nemocnici,“ uzavrel Jozef Kuciak.

Prípad pravdepodobne nesúvisí s vraždou jeho brata Jána Kuciaka.

Zdroj: TASR , Jozef Kuciak FB
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM