Aktualizované Krimi

Bodné poranenia brušnej dutiny: V Poprade našli zraneného prokurátora

Podľa pôvodných informácií mal byť prokurátor zavraždený. Polícia však túto informáciu dementovala.

Ilustračný obrázok k článku Bodné poranenia brušnej dutiny: V Poprade našli zraneného prokurátora
Zdroj: Dnes24.sk

Prokurátora Okresnej prokuratúry v Poprade, ktorého vo štvrtok našli doma s bodným poranením brušnej dutiny, v súčasnosti hospitalizovali a je mimo ohrozenia života.

Hovorkyňa popradskej nemocnica Sylvia Galajda potvrdila, že je hospitalizovaný práve na jednom z ich oddelení.

„Bližšie informácie k jeho zdravotnému stavu zatiaľ nevieme poskytnúť,“ uviedla Galajda s tým, že pacienta prijali na centrálnom príjme, odkiaľ ho previezli na ďalšie pracovisko nemocnice.

„Výzvu na tiesňovú linku 155 sme prijali krátko po 8. hodine s tým, že pomoc potrebuje zranený muž. Záchranári ho ošetrili a s bodným poranením brucha previezli pri vedomí do nemocnice,“ doplnila hovorkyňa Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Orgány činné v trestnom konaní zatiaľ pracujú s pravdepodobnou verziou, ktorá cudzie zavinenie nepotvrdzuje. Stanovisko Generálnej prokuratúry SR tlmočila pre TASR hovorkyňa prokuratúry Jana Tökölyová.

Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová dodala, že na mieste je vyšetrovací tím, ktorý zabezpečuje všetky procesné úkony.

„Krajský vyšetrovateľ v prípade začal trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví a vykonáva všetky potrebné procesné úkony. V Poprade došlo k zraneniu 34-ročného muža v oblasti brušnej dutiny. Hneď ako to procesná situácia dovolí, poskytneme viac informácií,“ dodala.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM