Tlačové správy

Online nákupy: Ako nakupovať v e-shopoch a výrazne ušetriť s Tipli

Obchody fungujú v obmedzenom režime a preto, viac ako zvyčajne, nakupujeme cez internet. Niet sa čomu diviť, na internete je množstvo zaujímavých e-shopov. Z online nákupu sa ale môže stať poriadne drahá záležitosť. Tipli ponúka možnosť, ako pri nákupoch výrazne ušetriť. Tou možnosťou je cashback.

Ilustračný obrázok k článku Online nákupy: Ako nakupovať v e-shopoch a výrazne ušetriť s Tipli
Zdroj: Tipli

Ušetrite s cashbackom

Cashback je doslova „vrátenie peňazí“. V internetovom svete existujú portály, ako Tipli.sk, ktoré vám z vami minutej sumy na internete vrátia určité percento peňazí späť na účet. Pýtate sa, prečo by to robili? Neznamená to, že vám spoločnosť Tipli len tak vráti peniaze zo svojho účtu. Z cashbacku profitujú všetky tri strany. Vy, cashbackový portál ale aj e-shop, v ktorom nakúpite. Vďaka tomu, že portál Tipli privedie nového zákazníka napríklad na stránku Hej.sk či AliExpress, získa Tipli istú províziu, z ktorej časť získate aj vy vo forme peňazí späť.

Cez Tipli môžete v obľúbených e-shopoch získať až 10 % späť. Ak sa prekliknete do e-shopu cez Tipli, nič viac riešiť nemusíte. Pohodlne nakúpite a peniaze sa vám sami vrátia na váš účet.

Zdroj: Tipli

Ako používať Tipli

Nemusíte sa báť, nakupovanie s cashbackom nie je vôbec komplikované. Aj keď je pre vás online nakupovanie novinkou, určite to zvládnete. A keď cashback raz vyskúšate, inak už nakupovať nebudete. Stačí, ak sa zadarmo zaregistrujete na internetový portál Tipli.sk a prekliknete sa do konkrétneho obchodu. Na Tipli si môžete obchod priamo vyhľadať alebo si všetky e-shopy prezerať podľa kategórií, ako móda a obuv, parfémy a kozmetika, elektro a pc, mamičky a deti a množstvo ďalších. V ponuke nájdete viac ako 350 obchodov.

Výhodné zľavy a kupóny

Tipli vám okrem možnosti ušetriť vďaka cashbacku ponúka aj vždy aktuálne zľavy a zľavové kupóny, ktoré môžete v e-shopoch využiť. Každý váš nákup tak môže byť ešte lacnejší. Stačí si na Tipli vybrať obchod, v ktorom chcete nakúpiť a priamo na profile obchodu nájdete aj prehľad tých najaktuálnejších zliav a kupónov. Využiť môžete kupóny na dopravu zadarmo alebo na zľavu z kategórie tovaru. Zľavy v spojení s cashbackom vám vytvoria ten najvýhodnejší nákup, aký ste ešte nezažili.

Zdroj: Tipli

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Tipli
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM