Webnoviny - Svet

Opäť otvorili pláž na pravom brehu Dunaja

WEBNOVINY.SK

Foto: SITA/Tomáš BenedikovičBRA­TISLAVA 1. júna (WEBNOVINY) – Magio pláž na pravom brehu Dunaja na Tyršovom nábreží v Bratislave otvorila svoje brány návštevníkom už po piatykrát. Magio pláž spoločne otvorili a pokrstili zástupcovia spoločnosti Slovak Telekom – predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Miroslav Majoroš a výkonný riaditeľ marketingu Dušan Švalek spolu s primátorom hlavného mesta Milan Ftáčnikom a finalistami ČeskoSlovenskej SuperStar.

Napriek tomu, že na nábreží Dunaja vzniká viac konkurenčných pláží, podľa primátora je Magio pláž najúspešnejšia najmä pre svoju atmosféru. Tohtoročná Magio pláž bude pre návštevníkov k dispozícii do 1. septembra.

Magio pláž sa tento rok ponesie v duchu svetových pláží. Počas štrnástich týždňov sa návštevníkom predstaví 14 krajín sveta cez rôznych umelcov, hudobníkov, hier a súťaží. Návštevníci budú môcť jednotlivé krajiny lepšie spoznať aj prostredníctvom tematických piatkových párty, ktoré sa ponesú vždy v duchu konkrétnej krajiny a špeciálneho víkendového programu určeného najmä pre rodiny s deťmi.

Bohatší bude tento rok aj sprievodný program, ktorý bude prebiehať počas celého týždňa a vyvrcholí počas víkendov. Okrem tradičných aktivít, ako bezplatné hodiny angličtiny a čitárne s knižným kolotočom, to bude napríklad cvičenie jogy alebo tea-bo vo fitnes zóne. Súčasťou Magio pláže bude aj letný kinematograf, ktorý ponúkne festivalové filmy.

Aj tento rok je Magio pláž členené na oddychovú a športovú zónu, zónu pre deti, priestor pre občerstvenie, zábavu a ďalšie aktivity. Pre návštevníkov je k dispozícii 400 plážových ležadiel a 680 miest v dvoch baroch. Magio pláž ponúka dve ihriská pre plážový volejbal a jedno multifunkčné ihrisko pre plážový volejbal a futbal. K dispozícii je aj kompletný servis pre návštevníkov, a to požičovňa športových potrieb, stály zdravotný dozor, prezliekarne. Novinkou je požičovňa nabíjačiek Nokia.

Novinkou je toboganová zóna s vodnými dopadliskami pre najmenších a futbalová zóna. Nechýba ani priestor pre bedminton, stolný tenis, šípky a ďalšie aktivity pre deti ako trampolína či detské drevené ihriskové zostavy osadené priamo na piesku.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM