Krimi Zo Slovenska

Opitý Gruzínec vyčíňal v bratislavskej reštaurácii: Na hosťa vytiahol nôž

Incident sa stal v bratislavskej reštaurácii, v ktorej bola uzavretá spoločnosť. Gruzínec to nechcel pochopiť, nakoniec vytiahol nôž.

Ilustračný obrázok k článku Opitý Gruzínec vyčíňal v bratislavskej reštaurácii: Na hosťa vytiahol nôž
Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

Dvadsaťosemročný Gruzínec napadol v piatok (28. 7.) v noci v jednej z bratislavských reštaurácií nožom muža. Ten sa ho snažil vyviesť zo súkromnej akcie. Polícia páchateľa obvinila z trestného činu výtržníctva. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

„Mamuk M. sa v piatok okolo 00.10 h snažil do reštaurácie opakovane dostať aj po upozornení, že je tam uzavretá spoločnosť. Svoje agresívne správanie a vulgárne vyjadrovanie smeroval na personál reštaurácie, ako aj jej hostí,“ priblížila.

Prečítajte si tiež

V reštaurácii sa potom stretol s hosťom, ktorý ho tiež vyzval na odchod. „Mamuk na výzvu zareagoval vytiahnutím noža z vrecka nohavíc, ktorým sa na muža zahnal do oblasti brucha,“ povedala hovorkyňa.

Páchateľ následne ušiel na spoj mestskej hromadnej dopravy, no našla ho tam policajná hliadka. „Muž javil známky požitia alkoholu a odmietal s hliadkou polície spolupracovať,“ povedala Šimková. Polícia Mamuka obmedzila na osobnej slobode, eskortovala ho na príslušné policajné oddelenie a obvinila ho z trestného činu výtržníctva. Hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Ďalšie správy

OBČAN GRUZÍNSKA SA V PIATOK V NOCI POSTARAL O VÝJAZD VIACERÝM HLIADKAM V BRATISLAVSKOM KRAJI ➡Policajti pohotovostnej...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Saturday, July 29, 2023
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM