VOCH Správy

Orange má veľké problémy: Zákazníci už strácajú nervy!

Mobilný operátor má problémy. Niektorí ľudia zaznamenali výpadok aplikácií, služieb aj info linky.

Ilustračný obrázok k článku Orange má veľké problémy: Zákazníci už strácajú nervy!
6
Galéria
Zdroj: Orange

Najväčší mobilný operátor u nás má aktuálne problémy celého radu služieb. Ak využívate Orange, možno patríte k tým, ktorí si už všimli problémy pred niekoľkými dňami a stále čakajú na ich vyriešenie.

Nefunguje ani mobilná aplikácia

Čitatelia DNES24 sa ozvali našej redakcii, že sa už niekoľko dní nemôžu dostať do svojho online zákazníckeho centra – Orange portálu.

Márne sa už zopár večerov pokúšajú prihlásiť cez sieť, sms kódom alebo menom s heslom, aby si mohli napríklad navýšiť internetové dáta, zmeniť paušál alebo zaplatiť faktúru tesne pred splatnosťou. Nefunguje im prihlásenie cez počítač ani mobilná aplikácia Môj Orange.

„Naposledy som sa prihlásila počas štvrtkového dňa, večer som už nemohla zaplatiť faktúru priamo cez Orange zákaznícku zónu. Takže kvôli ich problému budem mať nedoplatok?!,“ rozčuľovala sa zákazníčka mobilného operátora a naša čitateľka.

Orange reaguje!

Orange na svojej hlavnej webovej stránke zverejnil neskôr oznam o dočasnom obmedzení: „V súčasnosti prebieha plánovaná práca v našich interných systémoch, ktorá môže dočasne ovplyvniť funkčnosť a dostupnosť niektorých servisných služieb poskytovaných v našej predajnej sieti, na zákazníckej linke a digitálnych kanáloch. Zákazníkov prosíme o trpezlivosť, pracujeme na čo najskoršom ukončení systémovej údržby (v priebehu víkendu). Ďakujeme za pochopenie a mrzia nás prípadné komplikácie.“

Problémy nám nahlásili už viacerí čitatelia. Zatiaľ nie sú dostupné informácie, kedy bude situácia vyriešená.

ORANGE mál veľké výpadky niekoľko dní
6
Galéria
Zdroj: Orange
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM