Rastislav Búgel Futbal

Ostáva už len jedno kolo: FC Nitra bez vylúčeného hráča porazil rezervu Trnavy

21.kolo druhej najvyššej futbalovej súťaže na Slovensku prinieslo meranie síl domáceho Spartak Trnava B a FC Nitra. Z víťazstva sa napokon tešili hostia.

Ilustračný obrázok k článku Ostáva už len jedno kolo: FC Nitra bez vylúčeného hráča porazil rezervu Trnavy
Foto: Rastislav Búgel

Futbalisti trnavskej rezervy hostili počas 21.kola Doxxbet ligy na svojom trávniku tím FC Nitra. Predposledné kolo základnej časti napokon lepšie zvládli futbalisti hosťujúceho celku.

Nitrianski futbalisti potrebovali bodovať a na trávniku to bolo vidieť. Hostia sa do vedenia dostali už v 29.minúte, keď domáceho brankára prekonal Andrej Ivančík (0:1). Už onedlho však hralo nitrianske FC oslabené o jedného hráča. Nitrianska posila Aurelien Ngeyitala Lola uvidel z rúk rozhodcu červenú kartu. Najprv v 27.minúte podržal súperovho hráča, ktorý sa nachádzal v sľubnej pozícii, aby o šesť minút neskôr dostal druhý trest, keď v prerušenej hre nesúhlasil s verdiktom rozhodcu a predčasne tak putoval pod sprchu.

Béčko Spartaka Trnava však nechcelo nechať svoju kožu lacno. Výhodu hry o jedného hráča využil v 68.minúte Sinan Medgyes a posunul tak svojim presným zásahom trnavskú rezervu do hry o body (1:1). V 81.minúte riadneho hracieho času však rozhodca nariadil pokutový kop v prospech nitrianskeho tímu, Filip Balaj nezaváhal a poslal oslabenú Nitru do vedenia, ktoré už do konca zápasu zo svojich rúk hostia nepustili.

Spartak Trnava B – FC Nitra 1:2 (0:1)

Doxxbet ligové tímy tak čaká ešte jedno (22.) kolo základnej časti. Nitra bude 26.marca hostiť o 15.00 hodine FK Slovan Duslo Šaľa, Trnava vycestuje v rovnakom termíne na trávnik ŠKF Sereď.

Kompletnú tabuľku Doxxbet ligy nájdete TU!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM