Krimi

Otec cez telefón presviedčal Romana (†15) od skoku zo strechy: Tatik, to už sa nedá...

V prípade chlapca, ktorý podľahol zraneniam po skoku zo strechy školskej budovy, sa vynárajú čoraz desivejšie správy.

Ilustračný obrázok k článku Otec cez telefón presviedčal Romana (†15) od skoku zo strechy: Tatik, to už sa nedá...
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák , Unsplash.com

Začiatkom týždňa skočil zo strechy základnej školy v Parchovanoch (okres Trebišov) 15-ročný deviatak Roman. Chlapec po prevoze do nemocnice zraneniam podľahol.

Rodičia hovoria o šikane

Romanov otec Dominik po tragédii navštívil základnú školu. Prekvapilo ho, že na mieste nenašiel horieť jedinú sviečku. Vyvesená ešte nebola ani čierna vlajka. Pri tejto príležitosti portálu Čas.sk ukázal video, ktoré zachytáva posledné momenty života svojho syna.

Na zázname je vidno chlapca stojaceho na okraji strechy školskej budovy. Počuť hlasy, ktoré kričia "Roman, poď dole, č**ák,“ a „Roman, skoč!“

Dominik prezradil, že jeho syn mal byť dlhodobo vystavovaný šikane. Trpel depresiami, navštevoval psychiatra a dokonca bral lieky.

Od skoku ho odhováral cez telefón

Denník Korzár najnovšie informoval, že nešťastný chlapec tesne pred tragickým momentom volal s otcom. Romanovej mame zatelefonovala triedna učiteľka, že chlapec vyliezol na strechu. Okamžite kontaktovala Dominika, ktorý sa v tom čase nachádzal v Nemecku. Vytočil synove číslo a ten zdvihol.

Keď spolu telefonovali, Roman už stál na okraji strechy.

„Rozprávali sme spolu asi tri minúty. Snažil som sa mu jeho úmysel vyhovoriť. Povedal mi: ‚Tatik, to už sa nedá. Prišiel som dnes do školy a zase ma urážala. Už nevládzem.‘ Potom Romanko hovor ukončil,“ povedal nešťastný otec pre Korzár.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM