Peter Klimant Krimi

Otrasná nehoda: Auto narazilo do svahu aj stromov, dopadlo to tragicky!

Hrozné nešťastie dopadlo tragicky! Daewoo Nubira podľa polície prešlo do protismeru, dostalo šmyk a následne narazilo do svahu a stromov. Po náraze ostalo prevrátené na streche.

Ilustračný obrázok k článku Otrasná nehoda: Auto narazilo do svahu aj stromov, dopadlo to tragicky!
Zdroj: Policajný zbor SR

Včera okolo ôsmej hodiny večer došlo podľa polície za doposiaľ presne nezistených okolností na ceste medzi závodom Kovostroj Dobšiná a obcou Vyšná Slaná k dopravnej nehode.

„37-ročný vodič z okresu Revúca riadil osobné motorové vozidlo Daewoo Nubira v smere od Dobšinej do Vyšnej Slanej. Na priamom vodorovnom úseku cesty prešiel do protismernej časti vozovky, následne dostal s vozidlom šmyk, ktorý nezvládol. Vyšiel s vozidlom mimo spevnenú časť cesty, kde narazil do svahu odtokovej priekopy a vzápätí do stromov. Jeden strom vytrhol a ďalší zvalil. Vozidlo po náraze ostalo prevrátené na streche,“ povedal policajný hovorca Alexander Szabó.

Spolujazdec (†40) z obce Vyšná Slaná, ktorý sedel vedľa vodiča, utrpel zranenia, ktorým aj napriek dlhodobému oživovaniu žiaľ podľahol. Okrem neho bol v aute i ďalší spolujazdec (24) pochádzajúci z Revúcej. Ten spoločne s vodičom (37) vyviazli z nehody bez zranení.

„Požitia alkoholu u vodiča nebolo zistené. Príčinu dopravnej nehody ako aj mieru zavinenia vyšetruje polícia. Vyšetrovateľ policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ uviedol policajný hovorca, podľa ktorého sa škoda na aute vyšplhala na približne 600 eur.

Tragická dopravná nehoda v obrazoch: Daewoo nabúralo do svahu aj stromov!
10
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM