Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

Hrozivé VIDEO zo škôlky: Rodičia zažili ŠOK, keď zbadali, ako učiteľka desí ich deti!

Keď videli video z "halloweenskej zábavy" rodičia, ostali ako obarení. Prípad už má na stole polícia.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivé VIDEO zo škôlky: Rodičia zažili ŠOK, keď zbadali, ako učiteľka desí ich deti!
Zdroj: Facebook.com/Harley Jones

Halloweenska zábava sa v jednej z materských škôl v americkom štáte Mississippi poriadne vymkla spod kontroly. Internetom sa šíria naozaj desivé zábery, na ktorých deti utekajú, ukrývajú sa, pištia od strachu a vystrašene plačú. Učiteľka v hororovom kostýme ich neprimerané desí, zatiaľ čo jej kolegyne sa prizerajú a zabávajú.

Horor v škôlke

O prípade píše portál Unilad s tým, že ho už vyšetrujú tamojšie úrady. Videá mala nakrútiť a zverejniť znepokojená učiteľka, ktorá s metódami svojich spolupracovníčok nesúhlasila.

Zábery zachytávajú ženu v maske známej z hororu Vreskot, ako vbehne do triedy plnej malých detí. Žena sa deťom približuje až k tváram, vydáva desivé zvuky a neprestáva ani potom, čo deti úpenlivo plačú, trasú sa od strachu a celou miestnosťou sa ozýva ohlušujúci krik. Učiteľka v maske tiež škôlkarom prízvukuje, že by „radšej mali byť poslušní“.

Zhrození rodičia

Video sa dostalo k rodičom detí i vedeniu škôlky a spôsobilo veľký škandál. Prípad už majú na stole príslušné úrady. Tie potvrdili, že sa ním zaoberá oddelenie šerifa v spolupráci s okresným prokurátorom a zisťuje sa, či je možné vzniesť obvinenia.

Sheila Sanders, ktorá materskú školu vedie posledných dvadsať rokov, tvrdí, že o konaní svojich zamestnancov nevedela a akonáhle sa k nej dostali videá, začala konať. Metódy učiteliek vraj v žiadom prípade netoleruje a boli okamžite prepustené.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Watch where you take your kids!!! This is in little blessings daycare in Hamilton ms!!! (These are not my videos, my...

Posted by Harley Jones on Wednesday, October 5, 2022

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM