han Šport Hokej

Otvorte ústa a urobte veľké ááá: Hokejistom Slovana robili testy na koronavírus! FOTO

Nenechali nič na náhodu! Reč je o hokejistoch bratislavského Slovana, ktorí sa podrobili testom na COVID-19. Takto to prebiehalo.

Ilustračný obrázok k článku Otvorte ústa a urobte veľké ááá: Hokejistom Slovana robili testy na koronavírus! FOTO
2
Galéria

V utorok večer prišla z Česka nepríjemná správa o tom, že traja hokejisti národného tímu do 20 rokov boli pozitívne testovaní na koronavírus. Okamžite putovali do karantény všetci členovia slovenskej reprezentačnej dvadsiatky, pretože práve s rovesníkmi z Česka predtým odohrali tri zápasy.

Hokejový zväz sa poučil

Na margo tohto incidentu sa na Slovenskom zväze ľadového hokeja (SZĽH) dohodli, že pred každým reprezentačným zrazom vo všetkých kategóriách, budú hráčov aj členov realizačného tímu testovať. No, a Slovanisti majú v pondelok 3. augusta prvý zraz pred novou sezónou, tak im vedenie klubu nariadilo takisto sa nechať otestovať.

Kapitán nesmel chýbať

„Hokejisti odštartujú v domácich podmienkach spoločnú prípravu na nový ročník súťaže. Vedenie klubu na čele s hlavným poradcom a koordinátorom nových vlastníkov Marošom Krajčim neponecháva nič na náhodu. Na prvom zraze v kabíne sa všetci členovia tímu budú musieť preukázať negatívnym testom na ochorenie COVID-19. Dnes v Bratislave absolvovali testy hneď niekoľkí hráči a členovia realizačného tímu,“ informuje Slovan na svojom oficiálnom Facebooku.

Medzi borcami sa objavil aj skúsený obranca a kapitán belasých Michal Sersen. Aj jemu zdravotníčka zobrala ster z ústnej dutiny a poslala ho do laboratória.

Hokejisti HC SLOVAN Bratislava odštartujú už najbližší pondelok (3. augusta) v domácich podmienkach ZŠ Ondreja Nepelu...

Posted by HC SLOVAN Bratislava on Thursday, July 30, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM