Tlačové správy

Páni, už ste požiadali svoju partnerku o ruku?

Pandemické opatrenia stále príliš neprajú rodinným udalostiam, medzi ktoré patria aj svadby.

Ilustračný obrázok k článku Páni, už ste požiadali svoju partnerku o ruku?
Zdroj: jonnyslav/Shutterstock.com

Avšak s postupným preočkovaním populácie sa (dúfajme, že čo najskôr) vrátia časy, kedy sme pri organizovaní (nielen) tohto veľkého dňa riešili otázky typu, kto bude piť aký druh alkoholu a nie to, či sa nezmení situácia a s ňou opatrenia a my budeme musieť svoj už aj tak okresaný svadobný deň ešte viac meniť.

Ako trafiť veľkosť zásnubného prsteňa?

Pokiaľ ste však ešte neurobili prvý krok, ktorým je požiadať svoju partnerku o ruku, nastal čas vybrať pre ňu ten najkrajší zásnubný prsteň. Trafiť sa do vkusu svojej partnerky nemusí byť náročná úloha, stačí si všímať aký štýl šperkov sa jej páči. Horšie to môže byť s veľkosťou.

Pokiaľ chcete, aby vaša žiadosť o ruku bola naozaj prekvapením, jednoduchšie ako potajomky počas spánku merať obvod prstov vašej polovičky bude, zobrať si niektorý z prsteňov, ktoré jej sedia a vybrať veľkosť podľa neho.

Ak však vaša partnerka prstene nenosí, potom to budete mať ťažšie. Buď ju necháte zmerať si veľkosť prsteňa v niektorom zlatníctve, čím môžete stratiť čaro absolútneho prekvapenia, alebo skúsite veľkosť odhadnúť. V takom prípade veľa šťastia. Veľa zlatníctiev však ponúka bezplatnú úpravu veľkosti. Treba však brať na vedomie, že to nebudú žiadne zásadné úpravy, takže je táto možnosť skôr využiteľná v prípade, že veľkosť netrafíte len tesne.

Ak ste zvládli „snubák“, s obrúčkami by to malo byť jednoduchšie

Výber svadobných obrúčok by ste mohli mať jednoduchší, keďže pri nich o prekvapenie nejde a pravdepodobne ich budete vyberať spoločne so svojou (teraz už) snúbenicou, pričom vám v zlatníctve zmerajú vaše prsty a obrúčky vám vyrobia na mieru.

A ak kúpite svadobné obrúčky v rovnakom zlatníctve, v akom ste kupovali zásnubný prsteň, je možné, že vám dajú nejakú zľavu. Niežeby bol výber svadobných obrúčok len o cene, ale každé ušetrené euro sa hodí na ďalšie svadobné výdaje.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: vipgold.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM