Lucia Lauková Hokej

Parádna novinka z dielne HK Nitra: Na štadióne pribudla fanzóna

Fanúšikovia nitrianskeho hokeja sa majú na čo tešiť. Pred domácim zápasom sa môžu zabaviť v novej fanzóne.

Ilustračný obrázok k článku Parádna novinka z dielne HK Nitra: Na štadióne pribudla fanzóna
Foto: Rastislav Búgel

HK Nitra pripravil pre fanúšikov nitrianskeho hokeja novinku v podobe parádnej „fanzóny“, ktorá bude pripravená pred každým domácim zápasom.

Atrakcie vo fanzóne

V novej zóne pre fanúšikov si prídu na svoje dospelí ale aj deti. Ako uvádza HK Nitra na svojom webe, novinka bude pripravená na prvom domácom ligovom zápase 10. septembra. Od 14.00 hodiny po spoločnom pochode sa môžete tešiť na atrakcie ako, radar na meranie rýchlosti strely, presnosť streľby na terče, detské hokejové ihrisko (mini bránky), pretláčací stôl, nafukovací skákací hrad pre deti, maľovanie na tvár (logo HK Nitra).

Tematické varenie

Chýbať nebude aj tematické varenie. Súperovi HKM Zvolen budú pripravované bryndzové pirohy od kuchára Martina Kriššáka. Pochutnať si budete môcť na cukrovej vate, pukancoch a sladkostiach.

Corgi s posilou

K maskotovi Corgimu sa pridá posila. Vyfotografovať sa budete môcť pri foto makete hokejistu, či pred bannerom HK Nitra. Tešiť sa môžete aj na vystúpenie bubnovej show CAMPANA BATUCADA a hudobnú produkciu v podaní DJ-a.

Pre prípad zlého počasia bude pripravený veľký stan s občerstvením. Atrakcie si môžete užiť do 20.00 hodiny. Ako dodáva HK Nitra fanzóna bude súčasťou každého domáceho zápasu a na jej zdokonaľovaní a novinkách bude klub v priebehu sezóny pracovať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM