Webnoviny - Svet

Párty roka v Bratislave – Heineken a David Guetta

WEBNOVINY.SK

BRATISLAVA 8. septembra (WBN/PR) – Už o necelý týždeň roztancuje Bratislavu svetoznámy DJ francúzskeho pôvodu David Guetta. V utorok 14. septembra vystúpi v bratislavskom areáli Incheba Open Air po prvýkrát vo svojej kariére na Slovensku. Ďalšia fantastická tanečná show je súčasťou konceptu Heineken Music, ktorý podporuje najmä elektronickú hudbu a klubovú scénu. Koncert Davida Guettu uzatvára po koncerte DJ Tiësto a vystúpení Armina van Buurena v apríli tohto roku trojicu najslávnejších DJ-ov sveta, ktorí aj vďaka značke Heineken vystúpili na Slovensku.

Vystúpenie v súčasnosti najvyhľadávanej­šieho DJ-a sveta Davida Guettu bude jednoznačne jedným z vrcholov tohtoročného hudobného leta. V roku 2008 prestížny DJ Magazine zaradil Davida Guettu na piate miesto v rebríčku najlepších svetových DJ a v roku 2009 sa umiestnil už na bronzovej priečke, hneď za fenomenálnym Arminom Van Buurenom a nemenej slávnym Tiëstom. David Guetta tak spoločne s Arminon van Buurenom a DJ Tiëstom uzatvára trojlístok najslávnejších DJ-ov sveta, ktorí aj vďaka značke Heineken a jej konceptu Heineken Music vystúpili na Slovensku. Heineken tak napĺňa svoje predsavzatie prinášať len tie najlepšie párty, hudobné festivaly a tanečné podujatia so svetovými DJ a ďalšími hviezdami hudobného neba elektronickej a klubovej scény.

Miestom konania koncertu bude bratislavský areál Incheba Open Air. Veľký svietiaci Heineken bar bude osviežovať účastníkov festivalu a aby bola párty dokonalá, v areáli sa budú pohybovať aj šarmantné hostesky, ktoré budú rozdávať svietiace náramky a okuliare. Okrem toho je stále ešte možné súťažiť o lístky na samotný koncert prostredníctvom fanúšikovskej stránky na sociálnej sieti Facebook – Chcem ísť s Heinekenom na Davida Guettu!.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM