Jakub Forgács Regióny Krimi

Pátranie v Brezne so šťastným koncom. Dôchodkyňu hľadali desiatky policajtov

Z breznianskej nemocnice odišla iba v nočnej košeli a papučiach. Po nezvestnej pani Márii pátrali policajti aj záchranári.

Ilustračný obrázok k článku Pátranie v Brezne so šťastným koncom. Dôchodkyňu hľadali desiatky policajtov
4
Galéria

Polícia v Brezne v piatok (30.6.) prijala oznámenie o nezvestnosti dôchodkyni (74) zo Šumiaca. „Nezvestná pani Mária odišla z nemocnice v Brezne, kde bola hospitalizovaná, v piatok ráno okolo 5:00 na neznáme miesto,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa.

„Naposledy mala oblečenú nočnú košeľu a obuté mala papuče. So sebou nemala nič a nemala ani mobilný telefón. Po prijatí oznámenia začala polícia po nezvestnej pátrať, do akcie sa zapojilo približne 25 policajtov z Brezna a Podbrezovej,“ pokračovala hovorkyňa.

„Akcia trvala do večera, ale nebola úspešná. V sobotu ráno pátranie po nezvestnej pokračovalo, do akcie sa zapojilo približne 30 policajtov, záchranári z Gabčíkova a Záchranná kynologická skupina Košice, stredisko Banská Bystrica aj so služobnými psami,“ povedala Faltániová.

„V čase o 8:30 nezvestnú vypátrali v objekte bývalých kasární v Brezne,“ dodala Faltániová so slovami, že dôchodkyňa bola dezorientovaná, čiastočne komunikovala a ihneď po poskytnutí prvej predlekárskej pomoci bola prevezenávozidlom Komplexnej záchrannej služby Gabčíkovo do nemocnice.

Polícia
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM