Aktualizované Lucia Lauková Správy

Pellegrini o komunikácii Glváča a Aleny Zs.: Nemala mať žiadny súvis s trestnou činnosťou

S obvinenou Alenou Zs. v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej mal komunikovať podpredseda parlamentu Martin Glváč.

Ilustračný obrázok k článku Pellegrini o komunikácii Glváča a Aleny Zs.: Nemala mať žiadny súvis s trestnou činnosťou
4
Galéria
Zdroj: TASR

Zatiaľ sa javí, že komunikácia podpredsedu parlamentu Martina Glváča (Smer-SD) nemala mať žiadny súvis s trestnou činnosťou Aleny Zs. Uviedol to v utorok premiér Peter Pellegrini (Smer-SD) na tlačovej konferencii po rokovaní vlády s tým, že viac sa k tejto komunikácii vyjadrovať nebude.

„Teraz ho verejne popraviť a odsúdiť by sa mi zdalo nefér, potom by som musel odsúdiť a popraviť rad radom všetkých, ktorí si s ňou písali,“ doplnil Pellegrini na margo Glváčovej komunikácie s Alenou Zs., ktorá je obvinená v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

Glváč pred médiami vyhlásil, že komunikáciu s Alenou Zs. koordinoval s Vojenským spravodajstvom, ako aj s generálnym prokurátorom. Glváč je tiež členom Osobitného kontrolného výboru Národnej rady (NR) SR na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva. Podľa predsedu výboru Eduarda Hegera (OĽaNO) by sa do vysvetlenia komunikácie nemal zúčastňovať na jeho zasadnutiach.

Foto: ilustračné

Martin Glváč
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM