Monika Hanigovská Rôzne Zo Slovenska

Peter Bročka sa stal Osobnosťou roka 2018: Ocenili ho ako predstaviteľa zmien

Trnavský primátor sa stal osobnosťou roka. Na slávnostnom galavečeri v Bratislave si Bročka prevzal osobne cenu.

Ilustračný obrázok k článku Peter Bročka sa stal Osobnosťou roka 2018: Ocenili ho ako predstaviteľa zmien
Zdroj: TA3

Peter Bročka bol 3. decembra na slávnostnom galavečeri v DoubleTree by Hilton Hotel Bratislava počas podujatia Top Covers vyhlásený za Osobnosť roka 2018. Viac informácii pre náš spravodajský portál poskytli organizátori podujatia.

Hľadali osobnosť z obálok

„Forbes každoročne vyberá v decembrovom čísle (práve vychádza) Osobnosť roka, tentoraz sme sa rozhodli pre primátora Trnavy. Ocenenie sme mu odovzdávali včera na podujatí Top Covers, kde pozývame ľudí z našich obálok,“ informovala nás za Forbes editorka Tatiana Vavrová.

„Ocenili sme ho ako predstaviteľa zmien, ktoré sa širšie prejavili v týchto komunálnych voľbách, kedy dostali vo viacerých mestách dôveru noví mladí ľudia kandidujúci ako nezávislí,“ doplnila Vavrová.

Bročku označili ku generácii Y

“K moci prichádza nová generácia. Generácia, ktorú označujú Y, ľudia, ktorí sa narodili po roku 1980 a zo socializmu si toho už veľa nepamätajú. Jedným z nich je Peter Bročka, primátor Trnavy a Osobnosť roka 2018, ktorú sme vo Forbese vybrali ako reprezentanta tohto zásadného trendu. Keď zvíťazil v minulých voľbách, mal 32 rokov. Teraz ako 36-ročný svoj post obhájil. Ukázal, že mesto sa dá riadiť inak,” povedal šéfredaktor Forbes Slovensko Juraj Porubský.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM