Webnoviny - Svet

Pink sa stala mamičkou, narodila sa jej dcérka

WEBNOVINY.SK

Americká populárna speváčka Pink.Foto: pinkspage.com­BRATISLAVA 3. júna (WEBNOVINY) – Americká popová speváčka Pink sa stala matkou. Vo štvrtok v Los Angeles vo svojich 31 rokoch porodila dievčatko Willow Sage Hart. Svojim fanúšikom to oznámila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

„Sme nadšení z privítania nášho nového, krásneho, zdravého, šťastného dievčatka, Willow Sage Hart,“ napísala Pink. „Je nádherná, presne ako jej ocko (Carey Hart),“ dodala.

Iba deň predtým speváčka vyhlásila, že je na príchod dieťaťa pripravená. V stredu v noci dokonca napísala do statusu správu, že je ten správny čas a priaznivá konštelácia hviezd pre nové začiatky.

Informácie o tom, že je Pink tehotná, kolovali po internete už týždeň pred tým, ako ich speváčka, vlastným menom Alecia Beth Moore, v novembri potvrdila v šou moderátorky Ellen DeGeneres. „Nechcela som o tom hovoriť, pretože som bola veľmi nervózna a v minulosti som už potratila,“ vysvetlila vtedy. Prvého potomka si podľa vlastných slov s manželom Careym Hartom naplánovali.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM