Webnoviny - Svet

Pitbull prvýkrát na vrchole singlového rebríčka

WEBNOVINY.SK

Ne-Yo a PitbullFoto: SITA/APBRATISLAVA 23. mája (WEBNOVINY) – Americký rapper Pitbull sa vôbec po prvý raz v kariére dostal na vrchol britského singlového rebríčka ako hlavný interpret. Tridsaťročnému rodákovi z Miami sa to podarilo so skladbou Give Me Everything, v ktorej hosťujú Ne-Yo, Afrojack & Nayer. V uplynulom vydaní rebríčka patrila tomuto singlu štvrtá priečka.

Speváčka Lady Gaga sa zas stala prvou ženskou interpretkou od roku 1955 so štyrmi skladbami v prvej dvadsiatke. V marci 1955 sa to podarilo Ruby Murray. Lady Gaga mala v období od 15. do 21. mája na šiestej priečke singel The Edge Of Glory, na osmičke skladbu Judas, na 13. mieste Hair a na 16. pieseň Born This Way. Všetky tieto skladby sa nachádzajú na jej štúdiovke Born This Way, ktorá vyšla dnes.

Na druhú priečku klesla minulotýždňová jednotka – The Lazy Song amerického speváka Bruna Marsa, na trojke je losangeleská formácia LMFAO so skladbou Party Rock Anthem. Štvrtá priečka patrí spevákovi Aloe Blaccovi a jeho singlu I Need A Dollar, ktorý pochádza z albumu Good Things (2010). Prvú päťku uzatvárajú rovnako ako minulý týždeň spevák Chris Brown a taliansky dídžej a producent Benny Benassi so spoločnou skladbou Beautiful People. Do prvej desiatky sa tentoraz nedostala žiadna novinka, najvyššie sa umiestnila švédska formácia Swedish House Mafia so skladbou Save The World, ktorej patrí jedenásta priečka.

Informáciu zverejnila webová stránka www.theofficialcharts.com.

Britský rebríček singlov (15. mája 2011 – 21. mája 2011):

  1. Pitbull featuring Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything
  2. Bruno Mars – The Lazy Song
  3. LMFAO – Party Rock Anthem
  4. Aloe Blacc – I Need A Dollar
  5. Chris Brown featuring Benny Benassi – Beautiful People
  6. Lady Gaga – The Edge Of Glory
  7. David Guetta featuring Nicki Minaj & Flo Rida – Where Them Girls At
  8. Lady Gaga – Judas
  9. Snoop Dogg featuring David Guetta – Sweat
  10. Jennifer Lopez featuring Pitbull – On The Floor
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM