Tomáš Batiz Kultúra

Plesová sezóna v Mikuláši plnom prúde: Pozrite FOTO, ako to vyzeralo na plese matičiarov

Plesová sezóna pokračovala na Liptove aj poslednú januárovú sobotu. V mikulášskom Dome kultúry sa plesalo na 6. ročníku Reprezentačného plesu Matice slovenskej.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna v Mikuláši plnom prúde: Pozrite FOTO, ako to vyzeralo na plese matičiarov
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Bohatý program a skvelá zábava čakala všetkých účastníkov 6. ročníka Reprezentačného plesu Matice Slovenskej. Ples slávnostne otvoril zástupca primátora mesta Liptovský Mikuláš Rudolf Urbanovič spolčene s Marekom Nemcom, ktorý je riaditeľom Domu Matice slovenskej v Liptovskom Mikuláši.

Na hostí čakal takýto program

Ako prvá sa predstavila Ľudová hudba Haluška, ktorá hosťom robila spoločnosť pri večeri. Príjemným spestrením programu bola hudobná dvojica Otto Waiter a Andrea Fischer, ktorá zaspievala svoje najväčšie hity. „Akcia sa podarila predovšetkým zásluhou, všetkých, ktorí pomohli pri organizácii. Tento ples navštevujú azda všetky vekové kategórie, preto je najväčším problémom správne zvoliť vhodný program. Tento rok sme vsadili na nestarnúce piesne v podaní Otta Weitera a Andrey Fisher, ľudovú hudbu Haluška, FS Vrbové prútie a určite potešila aj barmanská šou Coctail Manie. Samozrejmosťou bol náš tradičný DJ Dobo,“ zhodnotil program plesu Marek Nemec, riaditeľ Domu Matice slovenskej v Liptovskom Mikuláši.

Na hostí čakala aj bohatá tombola

Vyvrcholením plesu bolo vyhlásenie kráľa a kráľovnej plesu, ako aj tradičná plesová tombola. „Teší nás, že aj tento rok sa matičný ples sa na Liptove tešil veľkému záujmu, čoho dôkazom bola aj vypredaná kapacita,“ dodal Marek Nemec.

Ples matičiarov v plnej paráde: Na parkete bolo riadne horúco!
20
Galéria
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM