Ľubomíra Karmanová Kultúra

Plesovú sezónu v Lučenci otvorí ružový ples: Hostia sa môžu tešiť na záplavu ruží, pečené prasa, aj žijúcu legendu

Plesová sezóna v Lučenci odštartuje už onedlho. Bálovanie v našom meste tradične zahajuje mestský ples a ani tento rok nebude výnimkou. Zisťovali sme, na čo všetko sa môžu hostia prvého plesu v meste tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Plesovú sezónu v Lučenci otvorí ružový ples: Hostia sa môžu tešiť na záplavu ruží, pečené prasa, aj žijúcu legendu
Zdroj: TASR

Mestský ples v Lučenci každoročne odštartuje plesovú sezónu v našom meste. Tento rok sa tak stane 16. januára v priestoroch Reduty. Hlavnou témou plesu budú ruže. „Dámy obdarujeme pri vstupe ružou, páni dostanú ružu na klopy sák. Ruže budú použité aj v rámci výzdoby,“ prezradil Stanislav Spišiak z referátu kultúry.

Ako ďalej dodal, na plese nebude chýbať bohaté menu, súčasťou ktorého bude aj pečené priasiatko na stoloch polnočného rautu. „Ples už tradične otvorí tanečná škola Dance Attack, ktorá pripravila krásnu úvodnú valčíkovú choreografiu,“ podotkol Spišiak s tým, že návštevníci sa môžu tešiť na zaujímavý program, ale aj známe tváre.

Jednou z nich bude určite moderátor Sajfa, ktorý bude hostí celým plesom sprevádzať. Hudba v podaní legendárneho prestížneho orchestra, tvoreného z tých najlepších českých a slovenských muzikantov Gustav Brom Big Band podtrhne slávnostnú atmosféru plesu. Vo vínnej izbe zas hostí bude zabávať Temperament Cimbal Orchestra.

„Skvelá párty bude pokračovať aj s DJom Martinom až do rána bieleho, určite jednou z atraktivít plesu bude aj vynikajúca tombola so skutočne krásnymi a hodnotnými vecnými cenami,“ uviedol ďalej Spišiak.

Najväčším ťahákom plesu by mal byť hosť večera. Temperamentný a energický spevák svoj vstup odpáli v doprovode Gustáv Brom Big Bandu. Meno českej hereckej a speváckej legendy Josefa Laufera zaručuje dobrú zábavu a nezabudnuteľný zážitok. „V jeho podaní sa hostia môžu tešiť jednak na jeho vlastné hity ako aj prevzaté "šlágre“ z oblasti soulu, rock and rollu, funky či popu," dodal na záver Spišiak.

Chystá sa aj vo vašom okolí nejaký zaujímavý ples? Dajte nám o ňom vedieť. Svoje tipy na plesy, fašiangové veselice, ale aj iné podujatia, nám môžete posielať na: pavlovicova@global24.sk

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Nuda nehrozí, takto s ňou hravo zatočíte: 5 tipov, kde sa oplatí stráviť voľné dni v Lučenci

Lučenský rok 2015 na FOTKÁCH: 10 momentov, ktoré v našom meste stáli za to

Je medzi nimi aj váš štvornohý miláčik? TOP 10 najobľúbenejších plemien psov v Lučenci

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM