Jakub Forgács Hokej

Po makačke čaká strieborných chlapcov relax: Handzuš ide k moru s rodinou, Kafka do poriadnej exotiky

Je dobojované a bystrickí hokejisti môžu konečne odložiť svoje dresy. Po dlhých bojoch, v ktorých sa dostali až do finále play off hokejovej extraligy, sa chystajú na zaslúžený oddych. Pozrite, ako chcú prežiť najbližšie dni.

Ilustračný obrázok k článku Po makačke čaká strieborných chlapcov relax: Handzuš ide k moru s rodinou, Kafka do poriadnej exotiky
Zdroj: TASR

V pondelok podvečer sa pred banskobystrickým zimným štadiónom konala autogramiáda strieborných baranov. Možnosť stretnúť sa so svojimi obľúbencami využili stovky Banskobystričanov, ktorí si prišli nielen po podpisy, ale aj fotky s hokejistami, ktorí skončili strieborní po tom, čo prvýkrát bojovali o titul v play off hokejovej extraligy.

Kto sa chcel dostať k hráčom, musel si vystáť dlhšiu radu, čo sme si vyskúšali na vlastnej koži. Známych baranov sme sa spýtali na to, čo ich čaká po úspešnej sezóne. „Určite pôjdem s rodinou na dovolenku k moru, ale ešte neviem, kde presne,“ povedal pre Bystrica 24 Michal Handzuš, ktorý mal roboty až-až a na jeho podpis ešte aj v čase našej otázky, asi hodinu po začiatku autogramiády, čakali desiatky Banskobystričanov.

„Idem na dovolenku so spoluhráčom Dominikom Kadurom. Veľmi sa na to teším. Malo by to byť ešte tento týždeň, tak dúfam, že to vyjde. Chcel by som ísť do Dominikánskej Republiky. Už som tam raz bol a bola to najlepšia dovolenka v mojom živote,“ prezradil najlepší strelec sezóny 2014/2015, útočník Petr Kafka.

„Mrzí ma to, že sme nedosiahli na to, čo sme všetci chceli. To je úplne najdôležitejšie. Nikto sa nepozeral, kto dá koľko gólov. Neberiem to tak, že by som niečo vyhral a ani si nemyslím, že to má nejakú váhu,“ povedal. Ako dodal, čo sa týka umiestnania v čele tabuľky strelcov, je síce rád, že tým mohol pomôcť tímu, ale nie je to pre neho nijaká veľká výhra.

Oddychovať sa chystá aj mladý obranca baranov Mislav Rosandič. „Za pár dní idem za rodinou do Chorvátska. Nebol som s nimi od začiatku sezóny, takže voľno určite využijem. Po troch – štyroch týždňoch sa vrátim na letnú prípravu,“ prezradil Rosandič, ktorý ťažko hľadal niekoho, kto má na úspechu baranov najväčšiu zásluhu. „Naša hra bola založená na tíme a myslím, že to by povedal každý jeden hráč,“ dodal.

Barani odložili hokejky: Svoju zručnosť predviedli s fixkami v rukách
20
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Barani odložili hokejky: Svoju zručnosť predviedli s fixkami v rukách
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM