Krimi

Po nočnom požiari internátu v Bratislave sú dvaja ľudia vo vážnom stave

Z miesta požiaru bolo prevezených do UNB desať ľudí. Siedmi pacienti boli po ošetrení prepustení, stav ďalších troch pacientov si vyžadoval hospitalizáciu.

Ilustračný obrázok k článku Po nočnom požiari internátu v Bratislave sú dvaja ľudia vo vážnom stave
7
Galéria
Zdroj: TASR

Nočný požiar v internáte vo Vlčom hrdle v Ružinove si vyžiadal hospitalizáciu troch ľudí. Z toho sa dvaja pacienti nachádzajú vo vážnom stave a sú hospitalizovaní na klinike popálenín.

Nočný požiar

Stav jedného pacienta je stabilizovaný a mimo ohrozenia života. Informovala o tom hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Eva Kliská.

Z miesta požiaru bolo približne o polnoci prevezených do UNB desať ľudí. „Naši zdravotníci ambulantne ošetrili sedem pacientov pre podozrenie na nadýchanie sa splodinami oxidom uhoľnatým. Títo siedmi pacienti boli po ošetrení prepustení,“ priblížila Kliská. Stav ďalších troch pacientov si vyžadoval hospitalizáciu.

Požiar v internáte vypukol v utorok (22. 1.) pred 23:00 hod. a vznikol v suterénnych priestoroch elektrickej rozvodne. Príčinu jeho vzniku vyšetrujú hasiči aj policajti. Z internátu bolo evakuovaných celkovo 220 osôb. Stredoškoláci i vysokoškolskí študenti z internátu, ktorý v noci horel, sa môžu ubytovať vo vedľajšom študentskom domove.

Požiar v internáte chemického učilišťa vo Vlčom hrdle v Bratislave
7
Galéria
Zdroj: Martin Chren FB
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM