Rastislav Búgel Hokej

Pod Zoborom sa bude prepisovať história: Väčšie choreo ešte slovenské zimné štadióny nezažili!

Fanklub nitrianskeho hokejového tímu HK Nitra si na zápas proti Banskej Bystrici pripravil veľkolepé choreo. Všetko nasvedčuje tomu, že sa bude jednať o parádny kúsok.

Ilustračný obrázok k článku Pod Zoborom sa bude prepisovať história: Väčšie choreo ešte slovenské zimné štadióny nezažili!
Zdroj: Dnes24.sk

Nedeľa 6.decembra bude pod Zoborom patriť (okrem iného) aj hokejovému zápasu domáceho tímu s družstvom z Banskej Bystrice. Nitriansky fanklub sa na kvalitný zápas poriadne vyzbrojil. Ako prezradili ľudia z prostredia fanklubu, hlavná časť chorea sa pripravovala na nitrianskom výstavisku Agrokomplex. „Bude to veľkolepé. Bude to historické choreo z troch dôvodov. Prvý je jeho veľkosť, ktorú na Slovensku nikto zatiaľ nespravil. Ďalším dôvod je, že bude o historických osobách, ktoré Nitre vládli. Ešte je tu tretí dôvod. Nitriansky fanklub svoje mesto zapisuje choreografiami veľkými písmenami tak, že o nás vedia aj za hranicami,“ prezradil Miloslav Hán, podpredseda nitrianskeho fanklubu.

Parádnu prácu nitrianskych nadšencov si bude môcť pozrieť každý návštevník zimného štadióna 6.decembra v zápase HK Nitra – HC 05 Banská Bystrica. „Nech ľudia prídu a uvidia, čoho je pár zanietených ľudí, ktorí pripravujú choreografie, schopných. Lebo žiť a fandiť Nitre je výsada,“ dodal Miloslav Hán.

Väčšie choreo ešte slovenské zimné štadióny nezažili!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM