Krimi

Policajti chytili v Bratislave muža obvineného z vraždy

Dopravní policajti pri kontrole vozidla zadržali muža z okresu Veľký Krtíš, ktorý je obvinený zo zločinu zabitia.

Ilustračný obrázok k článku Policajti chytili v Bratislave muža obvineného z vraždy
Zdroj: Policajný zbor SR

Dňa 8. 2. 2018 v čase okolo 22:30 hod. spozorovala hliadka Diaľničného oddelenia Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave osobné motorové vozidlo značky Audi A4 (EČV BL). „Z dôvodu podozrenia zo spáchania priestupku, a to prekročenia maximálnej dovolenej rýchlosti, policajti uvedené vozidlo zastavili a podrobili kontrole. V rámci kontroly policajti zistili, že vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia na území Slovenskej republiky a tabuľky s evidenčnými číslami umiestnené na zastavenom vozidle sú pridelené na iné motorové vozidlo,“ Bratislava24.sk informovala krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Hľadaný muž

Vo vozidle sa okrem vodiča nachádzali ďalšie tri osoby. Lustráciou v policajných evidenciách bolo zistené, že jeden zo spolujazdcov je hľadaný vyšetrovateľom odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Veľkom Krtíši ako obvinený zo zločinu zabitia.

„Na základe vyššie uvedených skutočností policajti hľadaného 41-ročného Rudolfa K. z okresu Veľký Krtíš okamžite zadržali a následne eskortovali na príslušné policajné oddelenie. Vodičovi bola ďalšia jazda zakázaná a tabuľky s evidenčným číslom zadržané,“ doplnila Slamková.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM