Krimi

Policajti pátrajú po totožnosti dnes nájdeného mŕtveho muža

Policajti z Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II v súčasnosti pátrajú po totožnosti muža, ktorého telo bez známok života bolo dnes nájdené a na breh vytiahnuté z jazera Zlaté Piesky v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Policajti pátrajú po totožnosti dnes nájdeného mŕtveho muža
Zdroj: TASR

K príčine úmrtia sa predbežne vyjadril súdny lekár, ktorý konštatoval smrť utopením a pre zistenie presnej príčiny smrti nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bratislava24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Tatiana Kurucová.

Pomôžte polícii

Zdanlivý vek mŕtveho je 20 až 25 rokov, približne 180 cm vysoký, štíhlej postavy, oblečenú mal tmavomodrú mikinu na zips so zelenými pásmi okolo vreciek a s nápisom vľavo hore, krátke čierne teplákové nohavice. Obuté mal sivé tenisky s bielou podrážkou. Má hnedé vlasy po plecia, tzv. dredy. Na ľavej ruke mal ružovú pásku s čiernym nápisom KEMP-A-. Pravdepodobne ide o návštevníka hudobného festivalu.

„V súvislosti so stotožnením doposiaľ neznámeho mŕtveho muža sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Akékoľvek informácie vedúce k stotožneniu tohto muža nám môžu poskytnúť na oddelení polície, prípadne telefonicky na čísle 158,“ uzavrela Kurucová.

Čítajte aj: Vo vodách Slnečných jazier v Senci našli telo muža

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM