Krimi

Polícia hľadá majiteľa pekného "balíka" peňazí. Našli sa na sedadle vo vlaku

Hliadka po prezretí obsahu puzdra zistila, že sa v ňom nachádza cestovný pas, vodičský preukaz a ďalšie doklady cudzieho štátneho príslušníka.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá majiteľa pekného "balíka" peňazí. Našli sa na sedadle vo vlaku
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia hľadá majiteľa púzdra s peknou kôpkou peňazí. Ak máte informácie o pánovi, či dáme, ktorí púzdro na doklady stratili, dajte to príslušníkom polície vedieť.

Pas, „vodičák“ a peniaze

Hliadka Oddelenia sprevádzania vlakov Bratislava počas kontroly vlakovej súpravy našla na sedadle v kupé vozňa voľne položené puzdro na doklady. Pri puzdre sa nenachádzala žiadna osoba, ktorá by mohla potvrdiť, že je majiteľom tohto puzdra alebo že pozná majiteľa.

„Hliadka po prezretí obsahu puzdra zistila, že sa v ňom nachádza cestovný pas, vodičský preukaz a ďalšie doklady cudzieho štátneho príslušníka, ako aj cestovné lístky a finančná hotovosť v eurách a v amerických dolároch presahujúca sumu 700 eur,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Nájdené puzdro s osobnými dokladmi a finančnou hotovosťou sa momentálne nachádza na Oddelení železničnej polície Policajného zboru Bratislava.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM