Krimi

Prečo polícia neinformovala o prípade zabitej ženy na Prístavnej ulici skôr?

Polícia v pondelok 11. novembra prijala oznámenie o náleze podchladenej ženy na Prístavnej ulici v Bratislave. Informovala o tom o týždeň neskôr. Prečo?

Ilustračný obrázok k článku Prečo polícia neinformovala o prípade zabitej ženy na Prístavnej ulici skôr?
Zdroj: TASR

Na prípade zabitej ženy na Prístavnej ulici v Bratislave sa pracuje od prvého momentu. Informovala o tom Polícia SR – Bratislavský kraj na sociálnej sieti s tým, že o tomto prípade nebolo možné verejnosť ani novinársku obec informovať skôr z dôvodu, aby nedošlo k zmareniu dôležitých procesných úkonov, ktoré sa v tom čase uskutočňovali.

Prípad vyšetrujú kriminalisti

Polícia v pondelok 11. novembra krátko po 9:00 hod. prijala oznámenie o náleze podchladenej ženy na Prístavnej ulici v Bratislave. Po príchode na miesto policajti zistili, že na uvedenom mieste sa nachádza žena s početnými zraneniami po celom tele. „Privolaní záchranári sa ženu pokúsili oživiť, avšak bezúspešne. Privolaný súdny lekár na mieste cudzie zavinenie nevylúčil ani nepotvrdil a na zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva,“ uviedla polícia.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Na základe výberovej príslušnosti si v utorok prípad následne prebral odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM