Jakub Forgács Krimi

Polícia: Tínedžer (16) mal na parkovisku násilím prinútiť ženu k sexuálnym praktikám!

Ešte iba 16-ročného tínedžera muži zákona obvinili zo znásilnenia a aj z lúpeže. Podľa polície mal Stanislav na parkovisku násilím prinútiť ženu k sexuálnym praktikám!

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Tínedžer (16) mal na parkovisku násilím prinútiť ženu k sexuálnym praktikám!
Zdroj: Dnes24.sk

„Vďaka vynikajúcej práci príslušníkov Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade bol už v priebehu 24 hodín mladík podozrivý zo zločinu znásilnenia a zo zločinu lúpeže vypátraný a obmedzený na osobnej slobode,“ informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Stanislav (16), pochádzajúci z obce Spišské Bystré, bol podľa slov hovorkyne umiestnený do cely policajného zaistenia na základe dôkazov mu bolo vyšetrovateľom vznesené obvinenie z uvedených skutkov. „Stanislav mal v sobotu okolo pol deviatej večer na parkovisku jednej z ulíc v obci Spišské Bystré, násilím prinútiť miestnu ženu (31) k sexuálnym praktikám,“ pokračovala Migaľová.

„Muž pristúpil k žene s otázkou, či nepotrebuje pomoc s otvorením dverí a rukami ju chytil okolo jej pásu, otočil ju a pevne ju držal. Stanislav začal ženu sexuálne atakovať napriek tomu, že sa ona bránila, kričala a snažila sa utiecť. Útočník zbadal svetlo prichádzajúceho vozidla, vzal mobilný telefón poškodenej ako aj osobné doklady a utiekol preč,“ uviedla Migaľová so slovami, že v prípade zločinu znásilnenia a zločinu lúpeže zákon stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody v rozsahu tri až desať rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM