Krimi

Polícia vraj našla nezvestnú Romanu. Živú, zdravú, no dezorientovanú

Podľa najaktuálnejších informácií švajčiarska polícia už našla Romanu Kožuškovú (20). Jej otec a brat už idú po ňu.

Ilustračný obrázok k článku Polícia vraj našla nezvestnú Romanu. Živú, zdravú, no dezorientovanú
Zdroj: Facebook

Po dňoch plných strachu si rodina azda už bude môcť vydýchnuť. Podľa najnovších informácií kontaktovala v noci švajčiarska polícia Romaninho otca a oznámila mu, že jeho dcéra je nažive. „Romana sa našla živá, zdravá, no dezorientovaná. S jej bratom teraz ideme po ňu,“ citoval portál cas.sk otca.

V podobnom duchu sa vyjadril aj Romanin kamarát na sociálnej sieti. „Romanka sa našla, je v poriadku,“ uverejnil informáciu portál topky.sk a pridal aj informáciu, že správu o nájdení krásky z Kežmarku už potvrdila aj polícia.

Polícia zatiaľ detaily prípadu nezverejňuje, záhadou preto ostáva, kde sa mohla Romana štyri dni nachádzať. Rodine ju majú odovzdať na nemecko-švajčiarskych hraniciach.

Na sociálnej sieti sa však objavil záhadný odkaz, ktorý možno poukazuje na to, že prípad by sa mohol ešte všelijako zamotať. „A ty chlapče – ty vieš čo si urobil, tak pamätaj, lož ma krátke nohy a pred ňou sa neskryješ!!!"

Čo sa stalo?

Romana v sobotu v noci nasadla do auta hokejistu Miroslava Škoviru (43), ktorý ju mal vysadiť na železničnej stanici v mestskej časti Oerlikon a pokračovať ďalej.

Tam ju mal čakať kamarát Michal, ktorý jej sprostredkoval prácu v zahraničí. Romana sa však na mieste stretnutia neobjavila a mobil mala vypnutý. Kamarát preto kontaktoval políciu, ktorá rozbehla pátranie.

Mladá Slovenka pritom počas celej cesty telefonicky komunikovala so svojimi rodičmi z Kežmarku. Ešte o trištvrte na dve popoludní poslala mame poslednú správu. Neskôr sa jej už nedovolali. Romanu hľadali jej najbližší, ale aj priatelia cez sociálne siete.

Písali sme aj: Záhadné zmiznutie mladej Slovenky vo Švajčiarsku: Romana je stále nezvestná

Romana Kožušková
6
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM