Krimi

POPLACH pri nákupnom centre: NAKA zadržala muža, ktorý mal vyrábať výbušninu

Muža mali zadržať pred známym nákupným centrom v Košiciach. Podľa medializovaných informácií mal pri sebe luk a chemikálie na výrobu výbušniny.

Ilustračný obrázok k článku POPLACH pri nákupnom centre: NAKA zadržala muža, ktorý mal vyrábať výbušninu
Zdroj: Facebook.com/ Polícia Slovenskej republiky

Národná kriminálna agentúra (NAKA) v spolupráci s ďalšími zložkami polície a Kontrolným chemickým laboratóriom civilnej ochrany zasahujú v Košiciach pri akcii s krycím názvom Nobel, uviedol hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka s tým, že zdržali jednu podozrivú osobu. Na prípad upozornil Korzár Košice a televízia Joj.

Zadržaný s lukom

Policajná akcia súvisí s trestným činom nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. „Procesné úkony naďalej pokračujú, viac informácií preto nie je možné poskytnúť,“ uviedol Slivka.

Korzár informuje, že policajti zasahovali na Ulici Kpt. Jaroša na sídlisku Dargovských hrdinov. V jednom z bytov mal podľa informácií denníka mať podozrivý muž veľké množstvo chemikálií určených na výrobu výbušniny. Joj spresňuje, že z bytu vyniesli rôzne balíky a časť z nich priamo pri bytovom dome skúmali chemici.

Televízia Joj spresnila, že muža mali zadržať pred známym nákupným centrom v Košiciach. Podľa informácií televízie mal pri sebe luk a rôzne chemické látky.

Ilustračné foto

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM