ELA Správy Politika

POSLEDNÝ KRIŽIAK končí po 8 rokoch! Poslanec Milan Krajniak opúšťa hnutie Sme rodina

Milan Krajniak, ktorého prezývajú aj Posledný križiak, stál bok po boku Borisa Kollára od začiatku jeho politickej kariéry. Teraz oznámil koniec.

Ilustračný obrázok k článku POSLEDNÝ KRIŽIAK končí po 8 rokoch! Poslanec Milan Krajniak opúšťa hnutie Sme rodina
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Po ôsmich rokoch aktívnej politickej spolupráce Milan Krajniak oznámil svoj odchod z hnutia Sme rodina. Borisovi Kollárovi sa poďakoval za ich spoluprácu, no do žiadnej inej politickej strany nevstúpi.

Informuje o tom na sociálnej sieti. Vo svojom oznámení si zaspomínal na úspechy, ktoré sa mu podarilo presadiť. „Mojou srdcovou záležitosťou bolo presadenie rodičovského dôchodku. Bez neustálej podpory Borisa Kollára, ako aj ďalších kolegov zo Sme rodina, by sa nikdy nepodarilo rodičovský dôchodok presadiť. Som za to Borisovi a Sme rodina vďačný,“ uviedol Krajniak.

Krajniak tiež zdôraznil ich úsilie v bránení suverenity Slovenska a kresťanských hodnôt. Napriek odchodu z politiky sa však plánuje ďalej angažovať prostredníctvom sociálnych sietí a konzervatívnych mé­dií.

„Darilo sa nám aj brániť Slovensko pred progresívnou ideologickou kolonizáciou zo strany EÚ, ale aj viacerých slovenských politických strán a progresívno-liberálnych elít,“ dodal Krajniak.

Krajniaka prezývajú aj „Posledný križiak“. Pred svojím vstupom do aktívnej politiky pod týmto menom aktívne písal blogy, v ktorých analyzoval politickú, ale aj spoločenskú situáciu. Už vtedy bol dobre známy jeho až ultra-konzervatívny pohľad na svet. Ten do svojho politického pôsobenia prenáša dodnes.

Ďakujem za spoluprácu Chcel by som vám oznámiť, že dnes som ukončil svoje členstvo v hnutí Sme rodina. O tomto svojom...

Posted by Milan Krajniak on Wednesday, January 31, 2024
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM