Aktualizované Monika Hanigovská Krimi

Poštu vo Voderadoch mala vylúpiť trojica: Fotky s lupom, polícia po nich pátra

Polícia pátra po občanoch Macedónskej republiky, ktorí mali v obci lúpežne prepadnúť poštu. Podľa slov polície sa môžu zdržiavať aj na rôznych ubytovniach.

Ilustračný obrázok k článku Poštu vo Voderadoch mala vylúpiť trojica: Fotky s lupom, polícia po nich pátra
5
Galéria
Zdroj: TASR

Informovala o tom polícia na svojej stránke na sociálnej sieti Facebook. „Pred pár dňami v obci Voderady došlo k lúpežnému prepadnutiu pošty. Zo zločinu lúpeže sú už obvinení traja občania Macedónskej republiky – Slavcho (28), Kristijan (24) a Goran (42). Slavcha už máme, pátrame po zvyšných dvoch,“ informuje polícia.

Podľa slov mužov zákona sa môžu zdržiavať na rôznych ubytovniach, prípadne si požičiavajú autá. „Hrozí im 7–12 rokov za mrežami,“ dopĺňa polícia na FB.

Mali si počkať ráno na poštárku

„Goran zostal v aute, pričom jeho dvaja kumpáni si počkali ráno na poštárky, vtlačili ich do vnútra, napadli ich slzným sprejom a vyhrážali sa použitím strelnej zbrane. Zobrali peniaze a išli autom preč, čo ich už ale prenasledovala polícia. Dvaja z nich vyskočili do poľa a utiekli. Goran pokračoval v jazde. Jeho auto zaistila polícia a na druhý deň vypátrala Slavcha,“ dopĺňa opis udalostí Polícia Slovenskej republiky na Facebooku.

Ako dodala polícia, „na objasnení lúpeže pracoval tím asi dvadsiatich príslušníkov kriminálnej polície a pri jej dokumentovaní prispela trnavská polícia k objasneniu trestnej činnosti, pre ktorý bolo vznesené obvinenie za rovnaký trestný čin aj v Žiline.“

Hl.foto: ilustračné

OBRAZOM: Fotky s lupom. Takéto fotky získala polícia.
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM