Tlačové správy

Pozri si TOP 5 obľúbených chát na Slovensku!

Chystáte sa na dovolenku? Túžite po oddychu a mieste, kde si užijete súkromie a pohodové chvíle s rodinou? Potom neprehliadnite článok, kde Vám predstavíme najlepšie hodnotené chaty za rok 2021.

Ilustračný obrázok k článku Pozri si TOP 5 obľúbených chát na Slovensku!
10
Galéria
Zdroj: hauzi.sk

Portál Hauzi Vám nižšie predstaví 5 najlepšie hodnotených chát s reálnymi recenziami od ich návštevníkov.

1. Kopaničiarska chalupa

Zdroj: hauzi.sk
Zdroj: hauzi.sk

Ako už možno vidieť na fotke, táto tradičná kopaničiarska chalupa ostáva srdcovou záležitosťou pre všetkých jej návštevníkov. Chalupa pre 8 osôb sa nachádza v blízkosti lesa v kľudnom a tichom prostredí. Klienti zahliadli priamo pred chalupou jeleňa a dokonca aj bielu laň. Hostia ju opisujú ako jednu z najkrajších chalúp s rozprávkovou atmosférou, ktorá je zároveň plne a nadštandardne vybavená. Nezabúdajme na veľmi milých a a ochotných majiteľov.

Odporúčame Vám rezervovať si termín na chalupe vopred, keďže je často na mesiace dopredu rezervovaná.

2. Chata pri jazere Leštiny

Zdroj: hauzi.sk
Zdroj: hauzi.sk

Druhá chata je výnimočná svojim krásnym jazerom, ktoré je priamo pri chate. Na jazere neraz pristane labuť. Dokonalý výhľad Vám vytvoria pasúce sa kone priamo za chatou. Jazierko viete využívať v lete na schladenie sa, naopak v zime si na ňom môžete užiť zimné korčuľovanie. Chata pri jazere v obci Leštiny sa skladá z dvoch apartmánov a je tak ideálna pre dve rodiny s deťmi s celkovou kapacitou do 9 osôb. Hostia si tiež pochvaľujú blízkosť lesa a ochotu majiteľov.

3. Útulná chatka pri Richňavských jazerách

Zdroj: hauzi.sk
Zdroj: hauzi.sk

Prostredie Štiavnických vrchov je samo o sebe okúzľujúce. Predstavte si ešte k tomu ubytovanie v útulnej drevenej chatke s terasou. Hostia si pochvaľujú útulnosť chaty, dostupnosť oboch jazier a tiež možnosť ubytovať sa aj so psíkom. Navyše je kúsok od chatky je penzión, kde máte možnosť chutných raňajok. Ubytovanie je ideálne pre 2 až 4 osoby.

Ak sa chcete ubytovať na víkend či prázdniny, určite si chatku pri Richňavských jazerách rezervujte dopredu.

4. Family Resort Zázrivá

Zdroj: hauzi.sk
Zdroj: hauzi.sk

Family Resort Zázrivá patrí medzi najobľúbenejšie ubytovania najmä pre rodiny s deťmi. K dispozícii sú tri drevenice, ktoré hostia opisujú ako útulne zariadené, vhodné aj pre menšie deti. Ubytovanie je situované priamo pri lese, teda ste na skok od prírody. V zime si hostia chvália bezplatné zapožičanie saní či bobov a následné spúštanie sa priamo pri chate. Takmer každý klient odchádza z rezortu s tým, že už v hlave plánuje jeho ďalšiu návštevu. Myslíme si, že to svedčí o všetkom.

5. Chata MartinSki Martinské hole

Zdroj: hauzi.sk
Zdroj: hauzi.sk

Poslednou chatou, ktorú sme pre Vás vybrali je štýlová a luxusná chata na Martinských holiach, ktorá komfortne ubytuje až 20 osôb. Hostia si pochvaľujú služby a prístup majiteľa. Chata je skvelou voľbou pre rodiny s deťmi, ale i firemné akcie či skupinu priateľov. Klienti oceňujú kúpaciu kaďu s dokonalým výhľadom, herňu so stolným tenisom, stolným futbalom, šípkami, navyše je tu pripravená pre deti stena na kreslenie. To, že zariadenie chaty je nadštardantné a splní všetky očakávania môžete vidieť už na fotografiách. Určite neváhajte a príďte si užiť pobyt do chaty MartinSki.

Ak chcete nabrať inšpiráciu a pozrieť si viac chát, na portáli Hauzi si viete pozrieť chaty zoradené podľa najlepších hodnotení.

Ak sa na jednej z chát ubytujete, nezabudnite im zanechať recenziu, či už pozitívnu alebo negatívnu. Pomôžete tak ostatným návštevníkom pri ich výbere.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Barbora Slováková
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM