Aktualizované Krimi

VIDEO: Teroristický útok v Auparku? Muž sa vyhrážal, že má bombu. Zásah kukláčov

Na mieste sú policajti z Pohotovostného policajného útvaru, ktorí vykonávajú služobný zákrok.

Zdroj: Dnes24.sk

Kukláči zasahovali v bratislavskom Auparku.

Polícia prehľadávala Aupark

Policajti prijali oznámenie o mužovi, ktorý sa mal v jednej z kaviarní v nákupnom centre na Einsteinovej ulici vyjadriť, že má bombu. „Na miesto ihneď dorazili policajti z Pohotovostného policajného útvaru, ktorí na mieste vykonali služobný zákrok a ďalší policajti poriadkovej polície, ktorí nákupné centrum ihneď evakuovali,“ informovala polícia na sociálnej sieti.

„Ráno nás vyhnali, počula som, ako niekto hovorí, že v nákupnom centre je bomba. Potom sme zistili, že polícia išla zobrať muža, ktorý hovoril o bombe a potom začali prehľadávať nákupné centrum,“ povedala pre Bratislava24.sk svedkyňa z miesta.

Výsledkom promptného zásahu je zadržaný Slovák, ktorý bol eskortovaný na príslušné oddelenie. Okolo 10:30 hod. bol obchodný dom Aupark opäť otvorený pre verejnosť. Polícia nič podozrivé nenašla.

Vinník je v rukách polície

Vyšetrovateľ Policajného zboru začal po zásahu v Auparku trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy. „So zadržaným 38-ročným mužom z Michaloviec v súčasnosti vykonáva potrebné procesné úkony. Ak to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní, polícia bude o prípade informovať,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Zásah kukláčov v Auparku
7
Galéria

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM