Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

Pre lajky všetko? Hlúpy turista skočil v Benátkach z obrovskej výšky rovno do kanála, VIDEO

Benátske úrady po mladíkovi pátrajú. Starostovi mesta praskli nervy a vyjadril sa, že aktér skoku by si zaslúžil nakopať.

Ilustračný obrázok k článku Pre lajky všetko? Hlúpy turista skočil v Benátkach z obrovskej výšky rovno do kanála, VIDEO
Zdroj: Twitter.com/LuigiBrugnaro

Svetoznáma destinácia na vode bojuje s s drzými turistami dlhodobo. Návštevníci mesta opakovane ignorujú prísny zákaz kúpania sa v benátskom Canal Grande a to aj napriek tomu, že im hrozia vysoké pokuty.

Hazard so životom

To, čo ale najnovšie vyviedol neznámy muž, presiahlo všetky medze. Okrem toho, že hrubo porušil pravidlá, riskoval svoj život a ohroziť mohol aj iných.

Internetom sa šíri video, na ktorom muž polonahý muž skáče zo strechy trojposchodovej budovy priamo do kanála. Prípad hneď zaujal aj v zahraničí a upozornila naň aj CNN.

Starostovi praskli nervy

Na videu vidieť, ako mladík skáče z obrovskej výšky a dopadne do vody na brucho. Následne z kanála vylezie a jeho kamarát, ktorý celú akciu natáčal, mu podáva osušku.

Rozčúlený starosta Benátok Luigi Brugnaro video zdieľal na Twitteri a servítku si pred ústa nedával. Mužovi, ktorý skákal, odkázal, že by mu udelil certifikát hlúposti a že by si zaslúžil nakopať. Benátske úrady teraz vyzývajú ľudí, aby im mužov pomohli stotožniť. Potrestaný má byť nielen skokan, ale aj jeho komplic, ktorý ho nakrúcal.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a na Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM