Zo Slovenska

Pre milovníčky šminiek, budúce nevesty aj hrdé mamičky je tu opäť Interbeauty!

Chcete poznať najnovšie trendy v líčení, svadobné novinky na nastávajúci rok či správne vybrať z ponuky potrieb pre deti? To všetko môžete na jednom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Pre milovníčky šminiek, budúce nevesty aj hrdé mamičky je tu opäť Interbeauty!
8
Galéria
Zdroj: Incheba

Interbeauty

Na veľtrhu krásy Interbeauty v bratislavskej Inchebe na vás čakajú nielen kozmetické novinky, ale aj overené produkty, ktoré vašej pleti ulahodia. Na veľtrhu spoznáte rôzne značky dekoratívnej aj pleťovej kozmetiky, ktoré si budete môcť na mieste vyskúšať.

Jarná edícia kozmetického veľtrhu Interbeauty prinesie okrem množstva tipov na skrášľovanie, dekoratívnu, prírodnú, telovú i vlasovú kozmetiku, tipy na krásnu manikúru i bohatý sprievodný program.

Pre milovníčky „šminkov“ budú prichystané súťaže v make-upe na témy ako „bábika“, „Frida Kahlo“, prípadne body art v štýle „rozprávková múza“. Tešiť sa môžete na Valentínsku zmenáreň naživo, vlasové poradenstvo aj microblading – ovládanie farby a hrubosti chĺpkov obočia.

Zoznam značiek dekoratívnej kozmetiky, ktoré budú na Interbeauty, nájdete TU.

Najväčší slovenský Svadobný veľtrh

Krásne nalíčené si môžete odbehnúť na súbežný Najväčší slovenský Svadobný veľtrh a zorientovať sa v ponuke svadobných šiat, oblekov, obrúčok, doplnkov, vybrať si fotografa a inšpirovať sa pri výbere svadobného menu.

Obidva dni konania Svadobného veľtrhu bude sprevádzať zaujímavý program so známymi osobnosťami. Na pódiu sa budú prezentovať hudobné alebo spevácke telesá, ktoré môžu byť súčasťou aj vašej svadby, folklórne súbory s ukážkami čepčenia, či svadobné salóny a módni návrhári s obľúbenými módnymi prehliadkami a novinkami na nastávajúci rok a aktuálnu svadobnú sezónu.

Dieťa a Rodina

Pre tie z vás, ktoré už máte toto všetko za sebou a ste hrdými mamičkami, bude prichystaný veľtrh Dieťa a Rodina s najširšou ponukou potrieb pre deti.

Veľtrh ponúka široký výber kočíkov, detského nábytku, kozmetiky, oblečenia, hračiek, zdravotníckych potrieb, stravy, ale tiež poskytovateľov služieb, akými sú predškolské zariadenia, poisťovne či zariadenia so špecializovanou zdravotnou starostlivosťou.

Dozviete sa viac z oblasti predpôrodnej prípravy či edukácie detí rôzneho veku. Neodmysliteľnou súčasťou veľtrhu budú sprievodné podujatia. Návštevníkov určite zaujmú prednášky a osobné konzultácie s odborníkmi z oblasti gynekológie, pôrodníctva, pediatrie a psychológie. Najmenších čakajú hry a kultúrne predstavenia.

piatok 10:00 – 19:00 hod., sobota 10:00 – 18:00 hod. / vstupné 6 eur, zľavnené 4 eurá

Vstupenky si môžete zakúpiť na mieste v pokladni výstaviska alebo TU.

Interbeauty, Svadobný veľtrh, Dieťa a rodina
8
Galéria
Zdroj: Incheba
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM