Veronika Ondo-Cholewová Regióny Zo Slovenska

Pred michalovským cintorínom pribudla novinka: Nájdete tam sviečkomat!

Zariadenie, aké sa naozaj nevidí každý deň. Pred cintorínom v Michalovciach si môžete všimnúť novinku. Je ňou sviečkomat.

Ilustračný obrázok k článku Pred michalovským cintorínom pribudla novinka: Nájdete tam sviečkomat!
3
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V Michalovciach pribudol sviečkomat. Netradičný automat sa nachádza pred michalovským cintorínom. Vhodíte mince a vypadne vám, čo si zvolíte.

Bez otváracich hodín

Prvé takéto zariadenie v metropole Zemplína osadili pred Mestským cintorínom na Ul. J. Kollára v Michalovciach. Ľudia si tak už nemusia nosiť kahance z domu. Kúpiť si ich môžu na mieste posledného odpočinku svojich blízkych.

Po tom, ako návštevníci cintorína vhodia do stroja mince, vypadne im z neho zvolená náplň do kahanca alebo kahanec. Produkty, ktoré sviečkomat ponúka, sa v ňom dajú kúpiť kedykoľvek bez obmedzenia a bez otváracich hodín.

Jednoduché použitie

Na sviečkomate nájdete aj návod na použitie, kde sa dozviete, ako si vybraný tovar môžete zakúpiť. Najskôr je potrebné si vybrať, či máte záujem len o náplň alebo o kahanec s náplňou. Ak je vami zvolená možnosť dostupná, vhodíte mince a potom vám už zo zariadenia výjde zakúpený produkt.

Celý návod nájdete na spomínanom sviečkomate pred vstupnou bránou na cintorín. K dispozícii na zakúpenie je veľký kahanec s náplňou, malý kahanec s náplňou a tri rôzne druhy parafinovaných náplní.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

FOTO: Takéto neobvyklé zariadenie pribudlo pred cintorínom v Michalovciach
3
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM