Regióny

Oslava MDŽ v Moravciach: Ženy, na toto sa tešte!

Tento víkend oslávime Medzinárodný deň žien. Budeme mať však možnosť zaspomínať si aj na dôležitú postavu česko-slovenskej histórie v krásnom prostredí.

Ilustračný obrázok k článku Oslava MDŽ v Moravciach: Ženy, na toto sa tešte!
Zdroj: Dnes24.sk

V MSKŠ sa pri príležitosti MDŽ predstavia známe tváre šoubiznisu, medzi ktorými nebude chýbať ani Thomas Puskailer. Spolupracoval s nimi aj Miňo Kereš, zakladateľ úspešnej tanečnej školy JUMBO zo Zlatých Moraviec. Môžete sa tešiť na skvelý program pre ženy všetkých vekových kategórií. Boyband začína v piatok o 17:00.

V nedeľu si môžete zaspomínať na významnú osobnosť česko-slovenských dejín. Deň T. G. Masaryka na Zámku v Topoľčiankach začne o 14:00 prechádzkou parkom po obľúbených miestach niekdajšieho prezidenta so sprievodcom. Pokračovať bude prehliadkou prezidentského apartmánu, historickej časti kaštieľa a zámockej kaplnky tiež s odborným výkladom. Následne si návštevníci zaspomínajú na T.G. Masaryka na prednáške, pri videoprojekcii a pri predstavení knihy O. Valach – Tomáš Garrigue Masaryk na Požitaví. Nasledovať bude kultúrny program.

Oslava MDŽ v Moravciach: Ženy, na toto sa tešte!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM