han Šport Hokej

Prekrásny ODKAZ manželke k výročiu svadby: Teda, ten Marián je ale romantik!

Krásne obdobie plné lásky. Tak to vyzerá v rodine hokejistu Mariána Gáboríka, ktorý je už tri roky ženatý s tanečníčkou Ivanou. Tešia sa aj z dcérky Belly.

Ilustračný obrázok k článku Prekrásny ODKAZ manželke k výročiu svadby: Teda, ten Marián je ale romantik!
1
Galéria

Bývalá hviezda zámorskej NHL si užíva nielen manželstvo, ale aj rodičovstvo. Už pár týždňov je totiž hrdým otcom dcérky Belly.

Zmenila im život

Narodenie dieťaťa je veľkou zmenou a aj radosťou v živote každého človeka. Výnimkou nie je ani Marián a Ivana, ktorí sa stali rodičmi vôbec prvý raz. Stalo sa tak pred necelými dvomi mesiacmi a odvtedy sa ich svet točí okolo bábätka.

Správny manžel nezabudne

V roku 2017, presne 14. júla, sa v kaštieli v Tomášove neďaleko Bratislavy konala veľkolepá svadba uznávaného hokejistu a krásnej tanečníčky. Na obrade a hostine sa zúčastnilo viacero známych tvárí, prevažne hokejistov. No, a od tejto udalosti uplynuli už tri roky a Marián na tento dátum nezabudol a Ivane napísal na Instagram dojímavý odkaz plný lásky a nehy.

„Všetko najlepšie k výročiu, moja láska! A odteraz bude našou súčasťou aj malinká Bella,“ vyznal lásku Gáborík a pridal aj rozkošnú fotku.

Oslava v ponožkách

Samozrejme, že na výročie svadby nezabudla ani Ivana. Tá zavesila tiež fotku všetkých troch, ale aj s veľkou kyticou červených ruží. Zaujalo nás, že Marián si pri fotení zabudol dať dole čierne členkové ponožky, čo však len dokazuje, že pár si užíva domácu pohodu.

View this post on Instagram

3.vyrocie svadby❤️ #weddinganniversary

A post shared by ⠀Ivana Gaborik (@iversanns) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM