Aktualizované Správy Krimi

Premiér Pellegrini mal dopravnú nehodu: Vládna limuzína sa zrazila s jeleňom

Vládne vozidlo, v ktorom sa viezol premiér Peter Pellegrini, malo dopravnú nehodu.

Ilustračný obrázok k článku Premiér Pellegrini mal dopravnú nehodu: Vládna limuzína sa zrazila s jeleňom
Foto: Martin Golein Tatry-SOS

Premiér Peter Pellegrini cestoval v utorok 23. októbra na výjazdové rokovanie vlády. To sa malo konať v Kežmarku. Ako informuje portál noviny.sk, premiérova cesta nedopadla podľa predstáv zúčastnených.

Podľa portálu mala vládna limuzína dopravnú nehodu, pri ktorej sa zrazila s menším jeleňom. Stať sa tak malo medzi Popradom a Veľkou Lomnicou.

Podľa informácií TV JOJ sa v aute nachádzal premiér Peter Pellegrini spolu so svojou ochrankou. „Pri strete so zvieraťom sa ľahko zranil vodič auta, ošetrili ho na mieste a prevoz do nemocnice nebol nutný,“ dodáva portál noviny.sk.

Premiér Peter Pellegrini (Smer-SD) potvrdil, že mal cestou na utorkové výjazdové rokovanie vlády dopravnú nehodu. Na svoj program v Kežmarku prišiel však načas.

Ako uviedol, na dnešnú cestu „nezabudne“. Vysvetlil, že pri presune do Kežmarku im priamo na vozidlo skočil jeleň. „Zaregistroval som veľkú ranu, ktorá smerovala na predný čelný stĺpik vozidla. Vyrazili airbagy, praskli okná. Vodič zareagoval veľmi dobre, vozidlo zbrzdil. Nezišli sme z cesty. S nikým sme sa nezrazili. Následne som prestúpil do druhého sprievodného vodidla,“ priblížil.

Po príchode do Kežmarku premiér pokračoval v rokovaniach, ale priznal, že po skončení konferencie navštívi zdravotnícke zariadenie. „Neviem, či som si neublížil v oblasti krčnej chrbtice, ale nemyslím si, že to bude niečo vážne, skôr preventívna prehliadka. Bolo to veľmi nepríjemné, stalo sa to v priebehu sekundy,“ doplnil. Taktiež poďakoval vodičovi aj ochranke.

Podľa hovorkyne Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Aleny Krčovej záchranári na mieste ošetrili ľahko zraneného muža. „Jeho zdravotný stav si nevyžadoval prevoz do nemocničného zariadenia,“ povedala pre TASR.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM